Magic Maldives

av Anna Viresha

Då fick jag äntligen sätta mina fötter på den vita småkornig lena Maldiver Sanden. Nästan ett år efter förra avbokade tur pga de mörka molnen som kom in i mitt liv . Men nu så – Ett paradis i paradiset. Lyx i  lyxens oas på Four Season spa & resort Baa Athouu.

I en villa på pålar med egen pool och utelooft  som man oxå kan sitta på för bastu känsla hihi. Här har jag landat – Landat mer i mig själv och mer till moder jords kärna. Att få känna dessa ljumna vindar smeka min kind … att trycka ner tårna och jorda mig. Känna hur min inre kraft omsluter mig mer och mera.Jag andas in  urkraft och stärker ina sinnen.

Och ja, det är sant  det ÄR lika vackert som på bilderna.. Hur mkt lager av förfalskade filter som ska förbättra så kan det inte bli bättre än såhär. Det är ren magi,ren njutning. 

Underbar vattenvilla på pålar. Med utsikt mot solnedgångens meditativa ljus som skev med sina regnbågs färger.

.

Spännande toalett besök – kanske det kom en liten haj svepandes förbi då du satt på toaletten

Det känns i hela kroppen, den pirriga känslan av att vara här. Att bli så omhändertagen.Vi kan gå i den lena sanden runt ön, ta oss fram på cyklar, eller åka i en golfbil som hämtar dig när och vart du vill. På spa anläggningen pysslar jag om mig varje dag med Ayurveda & Chakra treatments som jag brinner för. Läkarkonsultation och speciellt anpassade behandlingar. Idag blev jag masserad ute i en vattenvilla och kunde höra vindarnas brus susa ovanför. Tittandes ner i det turkosa transparenta vattnet.

Går upp tidigt och möter dagen med ett privat yoga pass på bryggan 

Maten är helt ekologisk. De har även vackra odlingar här som sprider sina ört dofter omkring sig. Att få njuta oändligt uppassande magi. Det fanns mat för alla. Jag fick min special kost som läkaren valt ut på varje restaurang. Man kunde göra denna behandling 7,14 eller 21 dagar = transformation, healing & öppna upp för ljuset inom dig.

Det är en o obeskrivlig känsla att få vara här OCH på det även göra dessa behandlingar – . Idag jobbade vi med första chakrat – att ligga och bli ompysslad i över 2 timmar med olika oljor, ljud, vibrationer och massage tekniker.   . Känna hur du connectar och är som ett med allt.Först fick jag sitta på en pall med ett hål i – ut kom de rök från oljan Francenstine rykandes rakt in i mitt undre liv & bas chakra  – samtidigt blir jag masserad i nacken & rygg. Blundar, andas in mystikens rökiga dis. Oljan jordar oss, renar energier & är oxå bra för cancer celler . Efteråt lägger jag mig på britsen & blir djupt masserad på ryggen & nacken . Följt av Tappning upp & ner – tryck på olika punkter för att balansera meridianerna – Vi fortsätter sedan att stryka varm helande olja i varma små påsar över min rygg . Stenen Jasper läggs på för att öppna upp chakrat och få den kvinnliga magin att flöda .. Jag försvinner långt bort samtidigt som jag är  närvarande – hör de nya främmande fågel ljuden & vindarnas bris smeka förbi. Samma beh över hela kroppen med en paus för de tibetanska vibrerande ljuden från dess sjungande skål som healar rakt in i själen. Den vibrerande skålen dras sedan på min kropp & jag njuter av all healing . Vi avslutar med varma stenar som läggs i mina händer med en skön ansikts & huvud massage . Detta med en annan olja rosé från Ila som öppnar upp för kvinnlig kärlek som blommor ut från varenda cell . Hela min kropp är som ett gummi av silkeslen hud av alla massager och magiska oljor som tränger in och ger näring på olika sätt. 

Sista beh dagen gjorde vi en Dela Primal Ritual för kvinnor. Mkt ljus och vacker energi i hela rummet. Jag går ut från rummet som på nytt född – glad & lyser . Är i en annan värld parallellt med Maldivernas värld & följer mitt flöde dagen igenom med kärlek som lyser upp mina steg.Den  gick rakt in i hjärtat då vi här jobbade med kronchakrat. Öppnade upp för min inre gudinna & sensualitet. Att bli ett med universum i en mjuk feminin energi. Denna var väldigt stark och vacker med olika Secret powders , taktil massage mm Mina terapeuter var som små änglar i vitt som tog hand om mig så mjukt <3

Maten har varit helt galet gott. Som en mat orgasm i munnen vid varje måltid. Allt jag ville ha och bad om kunde de laga eller göra min gröna juice .. Inspirerades så mkt. Fick även vara med på en spontan privat  matkurs i min favorit restaurang . =) Min läkare var så imponerad av mitt matintresse & juice baren hemma  så gav oss tillfälle till detta. OM jag blev glad. Wow vad kul. Åt som aldrig för av en magisk 3 rätters lunch.Med spänning växte det i munnen inför varje måltid av denna läkande kost . 

Fräsch Frukost

Mellis mums 

Stora poolen med magi som flyter ..Strand badrumBlev helt paff av denna härliga flyg atmosfär. Uppassad till max och här kunde jag sova gott.

Vår vistelse gick fort och jag hade gärna tagit 14 dagars behandling men mina hjärtan hemma drar mer så är glad för de dagar jag gav mig själv =) Dagliga promenader och haj matning , fick de med auyverda?

Foto sessioner och bara vara tiden ville inte stå stilla men Maldiverna & jag ses i höst igen. Detta är verkligen ett ställe för läkning , bara vara med nya insikter. Tackar oändligt för denna möjlighet av total lyx  från första klivet på planet till jag kom hem <

Inlägg du kanske gillar

Lämna en kommentar

* Genom att lämna en kommentar samtycker du också till att vi lagrar och publicerar den data du anger. Den som är ansvarig för behandling av uppgifterna är Anna Viresha Malm. Du har rätt att få registrerade personuppgifter utlämnade när du ber om dem, eller på begäran ändra felaktiga eller ofullständiga uppgifter. Du kan alltid dra tillbaka ditt samtycke och det gör du genom att kontakta mig för att bli borttagen ur databasen.