En resa med mig själv

av Anna Viresha

Jag vågade utmana mig själv och resa mot varmare breddgrader helt själv. Att få vara med mig själv är något jag älskar och det känns bra i magen. Så jag tog min lilla väska och åkte mot Palma.

Jag hade bokat ett väldigt billigt flyg måndag kväll med Ryan Air. När jag närmade mig en vecka innan avfärd fick jag till mig att jag skulle åka tidigare. Inga barn, påsklov och helt själv. Tja, jag kan lika väl åka söndag morgon och då få en natt på ett hotel jag länge vart nyfiken på.

När jag kom in på denna kraftplats blev jag så lycklig så det pirrade av kärlek för denna vistelse inombords. Wow. Jordnöra precis vid havet. Jag kunde möta både solens läkande första strålar och de sista.

Dagen efter skulle jag vidare mot ett hotel som ligger mer upp i bergen och nära till hamnen i Portal Hills. Men det tog emot. Jag hade varit där innan och älskade miljön, då… Nu kände jag bara att jag ville fortsätta att vara i denna lugna bubblan och naturen ett tag till. Så, jag bokade en till natt. med en bra rate som tack för att jag ville stanna lite mera. Nu kunde jag lugnt koppla av en natt till och nästa dag oxå.

Väl på mitt andra favoritställe Portals Hills blev jag välkomnad av tidigare anställda som var så glada att se mig igen. Med en enastående utsikt njöt jag lite till. Mötte hamnen med god mat och matcha latte på Santinos. Toppklass på mat.

Att resa med mig själv har varit otroligt lärorikt och njutningsfyllt. Jag har låtit mina tankar vila. Följt mitt hjärtats steg vart jag ska ta vägen på min tur. Och det är magiskt <3

Inlägg du kanske gillar

2 kommentarer

Anna Wahlstam 16 april, 2023 - 18:08

Men wow vilket ställe!
Modigt och härligt att resa själv – min bror gjorde det tidigare i livet och jag undrade hur kan vågade..? Men han har alltid varit trygg i sig själv och haft härliga resor 🙂
Fint att du kunde komma iväg och tanka ny energi!
Vad är ämnet på din nya bok? 🙂

Svara
Anna Viresha 24 april, 2023 - 11:19

Hej fina, ja det var magiskt och jag längtar redan tills nästa tur =)
Den blir om relationer som en roman baserad på verklig händelse =)
Varm kram till dig <3

Svara

Lämna en kommentar

* Genom att lämna en kommentar samtycker du också till att vi lagrar och publicerar den data du anger. Den som är ansvarig för behandling av uppgifterna är Anna Viresha Malm. Du har rätt att få registrerade personuppgifter utlämnade när du ber om dem, eller på begäran ändra felaktiga eller ofullständiga uppgifter. Du kan alltid dra tillbaka ditt samtycke och det gör du genom att kontakta mig för att bli borttagen ur databasen.