En magisk frizon – i Palma

av Anna Viresha
Blending in – Hotel Hospes Maricel

I somras hamnade jag här. Ett ställe som fångade mig i kropp och själ. En magisk plats att landa på och få en stillhet i sinnet Jag åkte inte hit för att se staden. Heller inte för att shoppa. Inte gå på klubbar för dans nätterna långa.

Denna resa var enbart till för att få avkoppling. Avkoppling som prioriterades före allt annat pga oväntade händelser som skapat ett kaos i mitt sinne. Som tog musten ur mig. Som gav mig min feber tillbaka. Kroppen sa stopp. Nu räcker det. Bort från allt för att landa i mig själv och det som var.

Ett palats, en anrik bevarad gammal plats.
Jag är här – jag är framme – njuter.

En kraftplats

Tempel drottningen hihi

Jag kom till ett palats. Till en magisk plats. En kraftplats som skapade leende och energi. En plats att bli ompysslad på. Med en annan havsvind. Det kom vissa gråa moln över min lycka. Gråa och något svart längts vägen. Men det skulle inte få förstöra min resa. Mitt inre. Allt jag gav för att komma hit. Allt jag ville. Det kan ingen ta ifrån mig. Inte ens den som inte ser på livet med rena glasögon.

Jag fick mat som gav smaker och upplevelser på andra nivåer. En soledgång som beskådades då middagen serverades. Som morgonens strålar mötte min kind genom fönstret. God dryck som svalkade av i solens hetta. Människor som inspirerade. Service på högsta nivå.

Här vill jag stanna , här vill jag bara vara.

Toppklass
En plats för att bara vara. Avskilt och lugnt. Plötsligt kom Adam och den nyfunna vännen Rob simmandes och vad roligt det blev =)
Spa känsla för att dra sig undan en timma eller mer.

Hamnade på UM Beach Club

Att jag hamnade här, det tog en stund att landa i hihi

Nya kontakter tog oss in på UM Beach Club. Plötsligt satt jag på bästa VIP platsen. Jag nöp mig i armen, är det sant? Här är det svårast av de svåraste att komma in. Inte ens vårat lyxiga hotel som anses vara anrikast på hela Mallorca kunde lösa det. Och här satt jag. Tack vara en nyfunnen vän. Adam Sandlers filmscout Rob. Wow. En sådan trevlig och glädjefylld man. En person som spred så mycket ljus och positiva vibes. Vilken kontakt. Netflix nästa haha 😉

Jag var lyrisk av mötet och han inspirerade mig. Inspirerade till livet. Blev otroligt glädjefylld.Så underbart med sånna människor på vår jord. Mer av det tack.

Det fyllde på med mer och mer folk

Detta kalas bjöd han på. Är så otroligt tacksamför hans generositet och att han löste det så fint för . Ett minne för livet <3

På guld platsen med personal omsvärmades omkring oss & gjorde allt jag bad om. . Allt jag ville äta och dricka var möjligt. Glutenfritt, vegansk och godaste alkoholfria drinkarna . Viket ställe. Vilken stämning.

Människor som kastade blickar med förundran. Jag kände mig som kanske en del kändisar gör. Iakttagen på ett annat sätt.Jag mötte allt med ett leende över den lycka att få vara just här.

Skön musik, bästa vegan maten på länge och solen som strålade mot mina glada rosenröda och solbrända kinder. Solen sken och värmen var på högsta volym. Likaså musikens pumpande bas.

Toppklass
Jag åt och drack…. *non alcohol is the thing
Haha jag sr så förvånad ut haha lite i chock hihi bjuder på det.

Min nyfunna vän var Adams närmsta vän. Gissa om det var extra kul att få byta några ord med honom. Yes det var en upplevelse. Tänk känslan att först känna mig som en känd person. Sedan möta en. Han var så trevlig Adam. Som vi brukar se han i serier och filmer. Hans livvakt var supermysig och alla var ett stort gäng fyllt av glädje. Vilken grej hihi.

Bästa Rob. Jag beundra dig för ditt ljus. <3
Jag smälter in som en gudinna
Vilken utsikt =) Samma som hemma men annorlunda hihi
Magisk mat
Här ligger jag och njuter som en sjöjungfru
Bevarade tempelkänslan var magiskt vacker.
Moder jord stärker oss extra mycket.
En förtrollad plats.
En snabbtur till stan och tillbaka till lugnets palats
Yes. vi ses igen <3

Inlägg du kanske gillar

Lämna en kommentar

* Genom att lämna en kommentar samtycker du också till att vi lagrar och publicerar den data du anger. Den som är ansvarig för behandling av uppgifterna är Anna Viresha Malm. Du har rätt att få registrerade personuppgifter utlämnade när du ber om dem, eller på begäran ändra felaktiga eller ofullständiga uppgifter. Du kan alltid dra tillbaka ditt samtycke och det gör du genom att kontakta mig för att bli borttagen ur databasen.