Magic Maldives, Again

av Anna Viresha

En gåva från hjärtat

När jag blev sjuk påverkades alla mina nära och kära. Speciellt min familj. Mina barn och Rosines pappa som alltid finns där och ställer upp.Hur vi stöttar och ställer upp för varandra.

Efter mitt första besök på Maldiverna förra året så kände jag att detta drömlika resemål måste även dom få uppleva. Jag ville ge dom något extra fint och minnesvärt efter allt vi varit igenom, under cancer & mastoindits resa. Och det blev en resa att minnas i våra hjärtan.

On our way to Maldives

Flyg på flyg på flyg

I nov 2019 åkte vi äntligen iväg mot Anantarah Kivah. Dom är kända för att ha Maldiverna längsta pool. Även för sin magiska undervatten restaurang. Den ligger mitt i ett korall rev & har fått massa utmärkelser för sin magnifika mat.

Efter en lång och spännande resa i sköna sängar så bär det av i det lilla propeller planet. Förväntansfulla barn som klarat allt så bra trots lite sömn. Pirriga som väntan på tomtens entre. Här möttes vi av vår alldeles egna butler. Han tog hand om oss under hela vistelsen, det var verkligen lyx på högsta nivå. Vi blev bortskämda med att allt vi ville ha kunde lösas. Som tex omedpackade underkläder .

Pool ute, bubbelpool Ine, dusch ute , dusch inne, hav under = Bästa bästa

Känna sanden mellan tårna, så len mjuk och ren. Den ljumna mjuka vinden som smeker kinden . Att vattnet är lika varmt, som den 31 tradiga luften gör allt ännu mer overkligt. Det turkosa vattnet som liknar färgen i en tecknad film. Gnuggar ögonen flera flera gånger för att se att detta är sant. Verkligt sant att stå i en dröm utan filter. Och Maldiverna är verkligen en plats som går rakt in i hjärtat.

Yes , nu är vi i paradiset – Det är sant
Det är som en dröm
Vi smälter in i det mjuka vattnet
Walking on sunshine
Ett hopp av lycka
Skratt som fyllde poolen med tårar av glädje

Allt vi ville äta kunde de lösa. Som en trollstav som tog fram allt vi önskade. Maten var av högsta kvalitet och varenda tugga var som en explosion av smaker i munnen. Matmagi . Egenodlat och lagat med kärlek.

Under Sea Restaurant – Middagar i korallrev. Ja det låter lika exotiskt som det var. Med mat i världsklass avnjöt vi 7 rätters Michelin guides magi. Lunch bland fiskar och koraller i alla dess färger . Middag med hajar och andra små färgsprakande liv.

Lysande champagne , även alkoholfri till mig
Bästa frukosten <3
Happy Moments

Rosines glamorösa 7 års dag

Att få fira sin 7 års dag i denna sagolika värld slog det mesta jag varit med om. Jag har aldrig ätit så mycket på en dag, någonsin. Matstunder som blandades med skratt av tårar som sköljde ansiktets varma kinder.

Champagne och tårta när precis frukost buffen lagt sig som bomull i magen

Dagen började med en tygkasse fylld av djur och väsen. För att sedan överraskas med champagne och chiatårta på frukosten. Våran butler mötte upp med ett vackert kort. Personalen hade skrivit små hälsningar till Rosine med hjärtan och små glada gubbar.

Uppvaktningen tar aldrig slut

Vi fick även en privat eftermiddag i Under Sea Restaurant. Helt själva med ett lugn. Det är som att gå in i en tavla med all havets läckerheter omsvärmades omkring oss. Här fick vi se sköldpaddorna sväva förbi i vattnets magi .

Surprise

Dagen avslutades med bio under bar stjärnhimmel. Sång av personalen och ballonger i alla dess färger välkomnade Rosine . En stor mat och snacksbuffe väntade på oss. Den gjorde sig gott efter en precis avnjuten 4 rätters i restaurangen . Det var mat och dryck för 10 personer . Gud jag fick knapp i mig popcornen..haha. Ja mkt skratt och en supermysig kväll till Hitta Nemo <3

Kärlek
Varje saga har ett slut
Nu är vi trötta
Överraskningarna tog aldrig slut =)
Utslagna hjältar
Relaxing in paradise

Maldiverna är en plats för vila. Stillsamt för kropp och själ. Utan massa folk som ligger på varandra. Det är tyst med toner av skön lounge musik. Ingen stress i energin så långt ögat kan nå.

Vi dyker, spelar pingis, biljard, simmar och bara är .

Nu njuter vi till max, och är som russin hela dagarna
Detta är semester
Living in a dream
Lounge häng i en sagolik miljö
Ett varande som fyller på med kraft och livsglädje
Enjoy The Silence
Spa Mys
No words needed
Feel love and gratitude
Cyklarna var poppis
Kraftfulla träd
Modig kille på språng i denna häftiga vatten bana
Att få träna boxning gav mersmak
Anantarah Kivah Over water villas

Jag rekommenderar starkt denna resort. Med alla fantastiska restauranger, personalen, spa och allt som erbjöds. Vara i en lyxig sfär av allt du kan önska dig och lite till <3

Stjärn observatorium

Älskar er, tack för fina dagar att minnas. Att minnas för alltid i våra hjärtan <3

Stillhetens paradis

Mina änglar

Sann glädje, från hjärtat
Vi ses igen en dag
Home <3

Inlägg du kanske gillar

Lämna en kommentar

* Genom att lämna en kommentar samtycker du också till att vi lagrar och publicerar den data du anger. Den som är ansvarig för behandling av uppgifterna är Anna Viresha Malm. Du har rätt att få registrerade personuppgifter utlämnade när du ber om dem, eller på begäran ändra felaktiga eller ofullständiga uppgifter. Du kan alltid dra tillbaka ditt samtycke och det gör du genom att kontakta mig för att bli borttagen ur databasen.