Jag vill jag kan jag gör det

av Anna Viresha

Tro aldrig att något är försent. Lev dina drömmar så mycket som du kan. Det är aldrig försent att få uppleva eller testa en dröm. Jag är 46 år och min dröm är att se människor dansa till just min spelning. Min valda musik. och den drömmen kommer bi verklig. Längtar .

Såhär kan det se ut en dag i studion

Skratt, insikter, poletter som rasslar ner och massa nya verktyg mot grymma mixar.

Obeskrivligt glad att jag följde minn hjärta till att lära mig mera om musikens värld. Och att jag hamnade hos en magisk inspirerande Samir på Star Dj <3

Ser fram mot vart denna resa landar. Allt är möjligt, nu kör vi <3

Full fokus med massa spännande knappar.

Lämna en kommentar

* Genom att lämna en kommentar samtycker du också till att vi lagrar och publicerar den data du anger. Den som är ansvarig för behandling av uppgifterna är Anna Viresha Malm. Du har rätt att få registrerade personuppgifter utlämnade när du ber om dem, eller på begäran ändra felaktiga eller ofullständiga uppgifter. Du kan alltid dra tillbaka ditt samtycke och det gör du genom att kontakta mig för att bli borttagen ur databasen.