Hur går det med kärleken?

av Anna Viresha

En killkompis ringde och det första han frågade hur går det med kärleken? Det var inte ens en replik, ”Hej hur är det” Utan pang på. Jag fnissade till och svarade glatt: Det går underbart bra. Vi umgås flitigt och vi känner en stark passion tillsammans 😍 Du vet den där känslan då det pirrar ill lite extra och man får en energifylld känsla i hela kroppen.

Ibland dansar vi loss hemma och släpper taget om allt annat eller så sitter vi och fixar i rekordbox framför datorn! 

Min musik kärlek tar med mig på höga höjder med många kärleksfulla känslor i kroppen.

Musik är vibrationer som får oss att nå våra känslor lättare. Sårbara, tårfyllda, lustfyllda, glada, nostalgiska och glada känslor. Den förstärker och fångar det som känns med rätt låt och hjälper till att just få känna. Musiken håller om och omfamnar det som är äkta inombords.

Lets Dj

Vi vill dansa med gäster och publik. Vi vill le med gäster och publik även om en low key utan dans önskas. Vi vill erbjuda just det du vill höra och ta fram DIN pirriga känsla inombords till liv.

Så tack musiken för att du väcker mig och andra till liv☺️ Kram Dj Viresha

Tillsammans vill vi sprida den kärleken med olika musik genrer & vibes ❤️

Inlägg du kanske gillar

Lämna en kommentar

* Genom att lämna en kommentar samtycker du också till att vi lagrar och publicerar den data du anger. Den som är ansvarig för behandling av uppgifterna är Anna Viresha Malm. Du har rätt att få registrerade personuppgifter utlämnade när du ber om dem, eller på begäran ändra felaktiga eller ofullständiga uppgifter. Du kan alltid dra tillbaka ditt samtycke och det gör du genom att kontakta mig för att bli borttagen ur databasen.