TACK RADIO P4 FÖR EN HÄRLIG INTERVJU

av Anna Viresha

Vilken extra härlig förmiddag denna dagen erbjöd =) En snabb och intensiv intervju på P4 sjuhärad i Borås fick. mig att le extra mycket. Vilken tacksamhet att även få sprida mina energier i radion. Nu fattas bara Tv :p

Att få dela lite kring min resa där jag är nu och speciellt min nya väg som Dj. Att få inspirera och sprida kärlek med musiken.

LÄNK TILL INTERVJUN

Intervjun var i två korta delar på totalt 2 gånger fyra minuter så här gick det undan hihi. Och såklart glömde jag säga massa viktigt men allt blev som det ska. =)

Här kommer dom =) Du får kopiera länken och klistra in i nytt fönster eller markera och öppna i nytt fönster. en är det bara att köra på play så är du där <3

DEL 1

https://sverigesradio.se/avsnitt/2313887#5992

Del 2

https://sverigesradio.se/avsnitt/2313887#6447

Inlägg du kanske gillar

Lämna en kommentar

* Genom att lämna en kommentar samtycker du också till att vi lagrar och publicerar den data du anger. Den som är ansvarig för behandling av uppgifterna är Anna Viresha Malm. Du har rätt att få registrerade personuppgifter utlämnade när du ber om dem, eller på begäran ändra felaktiga eller ofullständiga uppgifter. Du kan alltid dra tillbaka ditt samtycke och det gör du genom att kontakta mig för att bli borttagen ur databasen.