Därför är min cancer en gåva

av Anna Viresha

Om någon sagt till mig för 10 år sedan att jag en dag kommer upptäcka bröstcancer, ta bort ett bröst och istället få en kärleksfull gåva. Då hade jag troligen känt en dominerande rädsla och svårt att se hur det kan bli något positivt..Tack vara min verktygslåda, att se på livet och dess utmaningar, sitter jag nu idag djupt och evigt tacksam för att vara jag i just denna kropp. Utan mitt vänstra bröst men med en tacksam kärleksfull gåva och ett starkare ljus att sprida. Med glädje och passion till just dig.

Att nu njuta livet mer än någonsin, även med ett bröst

Tillåt din läkningsresa transformera ditt liv till mer ljus

2,5 år med min vetskap av min cancer har gett mig så mycket. Jag har med denna resa dykt ner djupare i mig själv med nyfikenhet av vad livet vill visa. Och varför jag utvecklade tumörer i min kropp.  Jag tillät alla delar av mig följa med i denna våg , fysiska, emotionella, andliga och mentala. Nå en acceptans av det som är. Och jag har kommit ut på andra sidan som ett mycket friskare & lyckligare jag i alla aspekter. Det är en oändligt tacksam gåva

Jag utbildade mig till näringsterapeut för att lära mig mera om kroppens anatomi och hur vi kan se obalanser på tunga och ansikte . Med en bredare kunskap av hur det vi äter och tänker påverkar våran energinivå och hälsa. Både som förebyggande och läkande. Hur sunda tankar ger kraft och hopp. Jag fortsatte mina kurser och har träffat så mycket intressanta personer som lyser upp mitt liv precis som jag gör med deras. Jag drar till mig andra ljussjälar som en magnet av det som är menat. Möten som är obeskrivligt kärleksfulla och viktiga åt båda hållen.

Hope Hope Hope | Inspirational quotes about strength, Short inspirational  quotes, Life quotes

Ett val

Vi har alltid ett val. Ett val i vilka tankar vi ska tänka. Vi kan välja mörka, arga, irriterande, självömkande, dömande tankar. Och vi kan välja hoppfulla, ljusa, kärleksfulla , glada tankar. Tankens kraft är så stark så den kan förstärka eller förminska en sjukdom. Den kraften som finns i tankarna och i de ord vi väljer ska komma ut ur vår mun kan vi använda till något magiskt. En magisk kraft som sker ner från våra hjärnor till cellernas djup i våran heliga kropp. 

Jag gav aldrig upp mitt hopp i att jag ägde denna sjudomen. Jag accepterade den och vi blev vänner. Jag välkomnade allt. Tillät mig vara ledsen arg och rädd. Som stora vågor på havet kom de känslorna över mig vid olika stunder på min resa. Det städades ut  från mitt inre. Oavsett vad jag kände så svek jag inte mina ljusa tankar. Jag vände inte mig själv ryggen. Nej. Detta har kommit av en anledning och det ska jag ta vara på. Lärdomen i det med möjligen till djupare helande

Ways to Never Lose Hope – University Industry Interface Cell

Jag hittade min gåva och fick en otrolig kraft. Styrkan växer inom mig och tar över för varje dag. Att ha med mig  det  hoppet till att allt är möjligt sålänge jag inte ger upp och försöker på de sätt som vibrerar för mig. Med våran inre kraft kan allt hända .

Min inre eld , mitt ljus som tar mig framåt – allt är möjligt

Ett uppvaknande till något nytt

Jag tackar min cancer som gav mig uppvaknandet till att skriva. Mina fingrar vill skriva och sprida så mycket visdom som just min själ bär på så nu skriver jag på min första bok. Jag har lärt mig njuta till fullo av varje dag. Alla dagar är fredag och utefter mina möjligheter uppfylla drömmar och leva och sända ut tankar med det jag vill ha in i mitt liv. Att göra det just jag brinner för och ta vara på tiden med mina barn och de som jag håller kärt.

Jag förlåter människor och förlikas inom mig själv med utmaningar som händer på min resa. Det är också en del av läknings processen. Och magin i att förlåta kommer jag skriva om mera längre fram .

Tack livet för alla dagar min själ får vara kvar här på jorden – Namaste.

Inlägg du kanske gillar

1 kommentera

porno 25 januari, 2021 - 13:38

I think the admin of this web site is actually working hard in support of his site, for the reason that here every stuff is quality based material. Elysia Ilario Clie

Svara

Lämna en kommentar

* Genom att lämna en kommentar samtycker du också till att vi lagrar och publicerar den data du anger. Den som är ansvarig för behandling av uppgifterna är Anna Viresha Malm. Du har rätt att få registrerade personuppgifter utlämnade när du ber om dem, eller på begäran ändra felaktiga eller ofullständiga uppgifter. Du kan alltid dra tillbaka ditt samtycke och det gör du genom att kontakta mig för att bli borttagen ur databasen.