Tillbaka till ljuset med ett inre leende

av Anna Viresha

Jag dansar på klippan i vattenfärgers strålar. Som den vackraste älvan . Med mina nätta fötter och vingar som bär mej i dansens sken . Jag är ett med allt. Min kropp lyfter mej upp i glittrande piruetter.

Sprudlande stjärna

Det var som att jag levt i en bubblande dröm . En parallell dröm , som jag vaknade i två gånger. En dröm där fjärilarna omsvepte mig . En energisk dröm där vattenfallet tindrade i alla dess färger. Med det klaraste färger  som spegelblankt bedårande . En dröm som skapade ett starkt spridande inre ljus. Som fick mig att sprudla. Ett sken runt hela mitt varande. Att lysa och glittra som en sagolik ängel. Ett ljus jag redan hade inom mig. Som finns och fanns där oavsett drogens magi.

You cannot heal If you cannot feel

Som blinkande stjärnor på himlen försvann du ut i universums oändlighet.

Ljuset försvann, för ett tag. Ut bland alla andra stjärnor. Stjärnor som sakta försvann bort. Som blev mörkare och mörkare . Mörkret som kastades över det som sprakade och allt blev svart . Svartare än nattens stillhet. Ett mörker av tomhet i intet.

Jag mötte mörkrets makter. Dyka ner istället för att trycka ner och gömma. För att känna allt som kom. Välkomna mitt brustna hjärtats sorg. Ilskan, besvikelsen. Känna & ge plats för alla känslor. Vara sårbar och liten.

Att hela 2019:s juletid försvann och togs över av tårar och ett slags apatiskt varande. En tomhet som ekade i hela mig. Bli matt och slut på energi. Låta kroppen få ta sin tid tillbaka. För att sedan ta upp allt i ljuset.

Nya verktyg som ger en ny inre eld att sprida

Att nu njuta av mig, med mig igen

När du bitvis kommer ut ur mörkrets klor. Från den djupdykning du just gjort ner på bottens kalla knastrande mark. Krypandes och vilse. Och plötsligt ser att JAG tog ju in detta i mitt liv. Jag attraherade det till mig, dock ovetandes om allt det förljugna. MEN, det hade verkligen en kraftfull mening. Det kom för mig . Som jag välkomnande med mitt varma hjärta. Att nu möta mig själv med nyfikenhet från en ny plattform.

Att idag känna kraften av det som hände. Kraften i mina ben. Hur dom vill ta mig framåt. Min styrka som kvinna. Att se och förstå, acceptera allt som händer. Utan att slå på mig själv. En känsla av frihet. Frihet från mörkrets djup. Att vara fri och levande igen med MIG. Utan att tro att det var en annan konstnär som gav mig det. För vårt inre ljus är ALLTID med oss . Och kan lysa mer och mer ju fler lager av löken vi skalar av.

Vår inre diamant väntar att få lysa sin sanning utan att bara putsas med putsmedel på ytan.

Dansande Älva

Jag är fortfarande en dansande ljusälva som sprider ljus En dansande ljusbärare med ett större hjärta än det som ögat kan se ❤️

Med mina glödande ögon & kvinnlighet kommer jag sprudla ut mot våren som en färgstark blomma. Min alldeles egna unika blomma. Med alla mina nya verktyg jag fått med mig som värdefulla gåvor på denna resa. Det är en djup insikt och ett stort wow inuti . Ett leende i mitt hjärta.

Livet är min egna eldiga dans som jag bjuder på.

Med det hjärtat & min visdom kommer jag fortsätta min färd med min ljusstav och le mot världen . Le mot livet med den ännu starkare kraft jag har inom mig. Min eldiga kraft att jag är den jag är. Som vågar och inte ger upp ❤️ Livet är min egna dans som jag bjuder på. Nu och för alltid .

Now you just somebody that I used to now

Inlägg du kanske gillar

Lämna en kommentar

* Genom att lämna en kommentar samtycker du också till att vi lagrar och publicerar den data du anger. Den som är ansvarig för behandling av uppgifterna är Anna Viresha Malm. Du har rätt att få registrerade personuppgifter utlämnade när du ber om dem, eller på begäran ändra felaktiga eller ofullständiga uppgifter. Du kan alltid dra tillbaka ditt samtycke och det gör du genom att kontakta mig för att bli borttagen ur databasen.