22/2 – 2020 Bjuder jag upp till dans

av Anna Viresha
Sparkling Fairytale

Tackar mina ben , min kropp

I dag för 43 år sedan kom jag till livet. Tacksam för varje dag att få finnas och fira livet. För varje år med en ny siffra att skriva. Tackar min kropp som håller mig och att mina ben tagit mig framåt.. De har fått mig att ta livfulla vägar, tuffa branta vägar och roliga upplevelsefulla vägar. Hela min resa hittills är det som fått mej till att känna sådan livsglädje just idag.Även om det tagit kurvor som varit smärtsamt och med det rädslor. När jag landar med det och får med mig ny kraft, kommer en ännu mer vibrerande oförklarlig känsla av att få finnas.

Att känna en djup tacksamhet till att just jag får vara i denna kropp. En kropp full av livsglädje och inre glöd. En inre eld som svävar fram och känns i mina ben. Ben som älskar att röra på sig. Älskar att dansa och får min kropp att röra sig i ett flow av ljus med en känsla av kärlek till livet. Känna livsglädje och sprida skratt med närvaro i nuets kraft. .

En födelsedag att fira

Jag lever fredag alla dagar i veckan och finposlinet på bordet

En födelsedag till att fira. Ett nytt magiskt år som jag känner kommer bli ett spännande kärleksfullt år. Utan STORA traumatiska chock händelser som varit de 2 senare åren. Mastoindit , cancer , Teds bortgång och hela filmatiska historien att bli totalt lurad, förd bakom ljuset , förtalad och anklagad för osanna saker.

Ett år för fokus innåt, att läkas och bli helare och helare som människa. Ett år att fortsätta med  inre resor på ett ännu djupare plan. Fortsätta stå upp och våga möta min smärta, min ilska och min sårbarhet. Att växa med det och bli ännu sundare. Att förlåta, acceptera och vara här och nu. Krama om mig själv varje dag för saker som skett och vara snäll mot mig själv.

Att i år ge mina systrar gåvor som får oss att komma ännu närmare varandra. Nära och öppna mot varandra i vår sårbarhet. Det är en gåva.

Möta livet med nya vänner och gamla. Tillsammans med skratt som inte slutas skratta och glädje, Att finnas för varandra. Och att vi alla kan vara oss själva till 110%

I Dance And Live Fully

Varje dag är värd att firas


Jag fortsätter leva hela veckan som att det är en fredag. Hitta magi i små stunder i vardagen. Dricka en protein drink i de finaste kristallglasen en söndag – Vi kan alltid skapa speciella tillfällen här och nu.

Njuta med nära och kära. Dansa, skratta och göra spontana galna saker som ger tårar av skratt. Det är vad jag 43 år kommer göra och fortsätta med. En ny bekantskap sa till mig förra helgen.. : Hur kan du ha sån livsglädje och energi utan att ens dricka? Imponerande energi. Hela din aura utstrålar 1,5 promille.Och med det kom en våg av skratt . Det var en väldigt rolig och ny jämförelse för just min energi som ofta påpekas positivt och det kommer jag fortsätta med. En aura som lyser även utan alkohol- Jag kommer fortsätta bjuda på mig själv och mitt ljus för att just jag är jag.

Kombucha skål på det <3

Fairytale

En bonus är att jag forfarande kan handla Designers Remix barnkläder på Nk. Här storlek 14 år hihi. Älskar den och sitter som ett smäck =)


Inlägg du kanske gillar

2 kommentarer

https://Thesus.work/index.php?title=User:RheaHedberg 29 februari, 2020 - 03:06

Thɑnks f᧐r the marvelous posting! Ӏ гeally enjoyed reading іt, yoս might bе a great author.
I wiⅼl be ѕure to bookmark your blog aand will eventually coe
back fгom now on. I want tto encourage yourself tߋ continue yοur
great posts, һave a nice evening!

Svara
Viresha 7 mars, 2020 - 16:04

Oh thanks so much. And for your time ,visit my side.
Writing for me is really a passion <3

Svara

Lämna en kommentar

* Genom att lämna en kommentar samtycker du också till att vi lagrar och publicerar den data du anger. Den som är ansvarig för behandling av uppgifterna är Anna Viresha Malm. Du har rätt att få registrerade personuppgifter utlämnade när du ber om dem, eller på begäran ändra felaktiga eller ofullständiga uppgifter. Du kan alltid dra tillbaka ditt samtycke och det gör du genom att kontakta mig för att bli borttagen ur databasen.