Mitt hjärta är fyllt av rikedom

av Anna Viresha

Att vara rik handlar inte om vad du har på ditt bankkonto. Det handlar om vad du har i ditt hjärta. Min rikedom är allt det jag har, som inte går att köpa för pengar.

Vad är livets rikedom? Är det ett hav av Joakim Von Ankas pengar som strömmar ut ur en guldsäck och aldrig tar slut? Gnistrigt glittrande. Guldmynt kan ge dig mycket. Kanske inte allt som vi kanske längtar efter innerst inne. Om vi går inåt och känner efter. Den sanna längtan som är där, djupt i våra hjärtan.

Är det ett överflöd av allt materiellet du kan önska dig, och lite till?

Ett rikt liv av erfarenheter som skapat dig till den du är . Upplevelser som förgyller dig och fina minnen som än idag ger ett leende på läpparna. 

Att hälsan strålar och är rik på näring och ett välmående som håller oss friska. 

Ett rikt liv kan definieras så olika av vårt inre. Inget är rätt , eller fel. Inget står skrivet i sten. Det som är rikt för dig är rätt och rikt för just dig. 

Framtida Rikedom - En blogg om livet, karriär och privatekonomi.: Mindset  för att bli rik

Kärlekens rikedom

Jag känner mig rik av mitt liv på olika sätt. I mitt hjärta som är fyllt av kärlek. Jag välkomnar kärlekens passion. Låter det förgylla mitt hjärta ännu mer . Med röd sprakande färg så slår det gnistor som inte går att köpas. Det är gratis och unikt . Det där lilla extra sprakande. Som känns i hjärtat. Från en partner, barn, vänner och livet. Kärlekens rikedom är vacker, den går inte alltid ta på . Den känns i hela kroppen och är värdefull.

En stor rikedom att jag har vänner som är mig nära. Inte många som är djupt nära i mitt hjärta. Dom är få, men finns alltid där. Stöttar i alla väder och är med mig parallellt på min livsfärd. De finns där hela tiden, i perforin. De sviker inte och de är kvar. 

En mjuk och varm famn att gråta ut i. När stormiga väder hägrar. En sann vän att göra spralligt busiga saker tillsammans med. Som att dansa en hel natt och fnissa så tårar faller. Göra en gräddig tårta klockan 23 en kväll och pynta med saker som bara vi förstår. Som får det inre att kännas som en bubblande champagne flaska som exploderar i eufori .

Att jag har mina barn, mina skatter. 2 diamanter som betyder allt och lite till. Det är rikt och äkta. 

Jag får leva varje dag som jag vaknar upp i och de stunder jag har med dom . Att jag just nu får vara frisk och orka dagen. Rik på nya erfarenheter inom hälsa och kost för läkning .Jag har möjlighet att ge min kropp kost som är livsenergi. Prana. Rent och vibrerande. Med en hög frekvens. Det är värdefullt .

Allt annat överflöd jag har materiellt och att många av mina materiella drömmar är verkliga, det är en bonus <3  NAMASTE <3

 

Inlägg du kanske gillar

Lämna en kommentar

* Genom att lämna en kommentar samtycker du också till att vi lagrar och publicerar den data du anger. Den som är ansvarig för behandling av uppgifterna är Anna Viresha Malm. Du har rätt att få registrerade personuppgifter utlämnade när du ber om dem, eller på begäran ändra felaktiga eller ofullständiga uppgifter. Du kan alltid dra tillbaka ditt samtycke och det gör du genom att kontakta mig för att bli borttagen ur databasen.