Livets prövningar fortsätter

av Anna Viresha

När du känner dig som en nykläckt fågelunge som kommer ut ur ett skal. Ut i  frihet glädje och dans. Full av liv & ljusstrålar.  Sån känsla av att vara ett sprakande fyrverkeri med alla livets underbara färger.

Jag kramar mig själv

Då händer ytterligare en sak. Vakna med ansiktsförlamning . En stinkande känsla & att allt dras åt höger . Lite svullen & svårt att dricka .Mina tankar var att det inte är någon fara såklart. Så jag fortsätter dagen enligt mina planera gång .

Vilken otippad vändning min skärtorsdag senare fick ☀️
Under kvällens middag på Vinci började jag se sämre och kände mig yr , illamående & inte helt med. Tappat känsel på halva tungan ..och svårt att dricka då halva munnen är förlamad … Mitt inre fokus kämpade för att hjälpa det yttre. Men det gick inte. 20 steg senare sitter jag med min syster & Ulrika & Dafni i mitt magiska kryp in.

Så efter att vi ringt 1177 som ringde 112 stod snart en ambulans utanför. I min värld skulle de bara titta till mig . Så jag inte hade stroke. Men planen var mer än så. In mot sjukhuset … in mot Corona som vi inte vill vara nära. In i den energin med mitt låga immunförsvar. Måste säga att se allt bakom kulisserna var så fint . Hur noga allt sköttes & fint på många sätt ang Corona ..

Ambulans besök tog oss till en sömnlös natt

För min del började en natt med undersökningar som skapar smärta, ger tårar & ett ovetande. Ta ryggmärgs prov med hjärn röntgen på det till att få en mysig kort stunds sömn skafföttes i en 70 säng med bästa Ulrika -Det är kvalite & så värdefullt i denna stund . Med en hand att hålla i. Ta igen tid tillsammans på ett minst oväntat sätt .. Efter denna vändning av natt, 6 timmar senare bli inlagd på sjukhus. Igen ..

Tårar av minnen

Tårar kommer igen. Tårar av smärtan i mig . Tårar av minnen , att känna mig liten och tillåta mig vara liten . I att känna trygghet i goda händers närvaro med EKG tester och massa annat.

Love you Dafni ~ så söt överraskning


Med denna resa känna lättnad av att det inte är stroke , borelia propp eller ngt annat i min hjärna . Godartad Bells Pares är svaret men en MR kommer göras för säkerhets skull 🙌

OCH att jag kan skriva detta här och nu med min dubbelsyn och suddighet ger jag mig själv en extra påsk kram för. Tid för mer vila – tid för mer reflektion – tid för att bara vara . Med tillit att mitt ansikte kommer återfå sin vanliga form .
Mitt hopp om att få komma hem & vara med min familj. Mina barn. Så var nu läkaren här & jag får komma hem idag 🙂 med antibiotika & återbesök för magnetröntgen. Synkoll blir idag kl 17 på akuten så håller tummarna för den . Med det så önskar jag er alla en glad påsk ❤️

Inlägg du kanske gillar

1 kommentera

Stefani Storm Aspenbrant 11 april, 2020 - 21:08

❤️Ta hand om dig och krya på dig fina du❤️

Svara

Lämna en kommentar

* Genom att lämna en kommentar samtycker du också till att vi lagrar och publicerar den data du anger. Den som är ansvarig för behandling av uppgifterna är Anna Viresha Malm. Du har rätt att få registrerade personuppgifter utlämnade när du ber om dem, eller på begäran ändra felaktiga eller ofullständiga uppgifter. Du kan alltid dra tillbaka ditt samtycke och det gör du genom att kontakta mig för att bli borttagen ur databasen.