Ännu en dröm blir verklighet

av Anna Viresha

Livet händer. Här och nu. Ett flow av en energi vi ej kan ta på. Positiva händelser knackar på dörren. En efter en. Det jag manifesterar kommer in som ett regn av ljus och kärlek.

I somras gjorde jag och min goda vän Frida klart min bokpitch. En färgglad och sprakande, genomtänkt liten broschyr. För att ge en känsla över den bok jag vill förmedla. Stark, sårbar och glädjande.

Jag skickade iväg mitt första mail till ett familjärt förlag och jag sände det inte bara som ett vanligt mail. Jag sände med ljus och vibration. Ett ljus till att få en glittrande känsla som berör. Av att läsa just det som jag ville få med. Det viktigaste. Som väcker nyfikenhet.

Redan 3 veckor senare får ett mail i min inbox. Nervositeten som väcktes i att jag nu fått ett svar. Jag har läst att det kan ta 2-4 månader att få besked. Wow, nu har jag ett mail här i min inkorg.

Hjärtat stannade till för en stund. Jag tog ett djupt andetag och lät mina fingrar gå till mailet och klickade på tangentbordets mitt.

En text visades upp som jag fick läsa några gånger. Jag fick ett ja. Är det sant?

Jag fick läsa det om och om igen. Vilket glädjerus som spred sig i min kropp. Ett glädjerus på cellnivå som skapade positiva känslor och läker mitt inre. En inre dans började och resan har fått sitt startskott.

Jag har nu signat och vi är på väg. Oktober 2022 kommer den. Längtar <3

Inlägg du kanske gillar

2 kommentarer

Stefani Storm Aspenbrant 20 september, 2021 - 20:50

Så underbart Anna🎉🍾🌹Varmt lycka till!Ser fram mot den😊Kram Stefani.

Svara
Anna Viresha 21 september, 2021 - 09:07

Tack fina. Ska bli så spännde detta – Lycka <3 Kram

Svara

Lämna en kommentar

* Genom att lämna en kommentar samtycker du också till att vi lagrar och publicerar den data du anger. Den som är ansvarig för behandling av uppgifterna är Anna Viresha Malm. Du har rätt att få registrerade personuppgifter utlämnade när du ber om dem, eller på begäran ändra felaktiga eller ofullständiga uppgifter. Du kan alltid dra tillbaka ditt samtycke och det gör du genom att kontakta mig för att bli borttagen ur databasen.