Jag är lucka nummer 14

av Anna Viresha

Tacksam att få sprida min styrka & visdom kring bröstcancer. Att återigen få vara med på wefight4u instagram med mitt ljus och lärdom..

Idag berättar jag lite om min cancer resa som lucka nr 14 på Instagram wefight4u_uf ❤️🌟🙏

Inlägget som värmer att dela

Jag heter Anna & bor i Borås. Där driver jag en ekologisk frisörsalong samt en Rawfoodbar, för att sprida kost för läkning. Jag hade under en tid känt en knöl på mitt vänstra bröst. När jag tillslut tog mig till läkaren så blev det fler biopsier än jag anat. Ett telefonsamtal 4 veckor senare med en röst som sa att jag har cancer och måste ta bort mitt bröst. Ett samtal jag tog på jobbet då min kund satt i färg. Ett samtal jag aldrig glömmer. Som fick min kropp att skaka , tårar att rinna och en känsla av overklighet. Nu började en ny resa i mitt liv. Det visade sig att jag hade spridd bröstcancer med 6 tumörer. En månad senare var bröstet & 22 lymfkörtlar borta. En önskan var att få behålla min bröstvårta.

Det var en glädje i mörkrets stund att vakna till att den var kvar. Jag strålades starkt & har valt att inte äta Tamoxifen. Utan gör läkningen på mitt sätt med selleri, chaga, meditation & positiva tankar.

Jag ser vad jag kan få av cancern mer än vad den tar av mig .. Jag tillåter min läkningsresa att förändra mitt liv till något värdefullt. Alla mina delar är med på färden. Fysiska, emotionella, andliga och mentala. Detta har gjort att jag kommit ut på andra sidan som en lyckligare & mycket friskare Anna än någonsin . Full av livsenergi ❤️ Och det har gjort min cancer till en tacksam gåva 🙌

Min gåva till dig

– Ge inte upp, vi har alla en urkraft inom oss & med tankens kraft kan det tillsammans äga sjukdomen mer än den äger dig 🙌 Allt kommer till oss av en anledning Kroppen talar till oss & följ din inre vägvisare ❤️

Inlägg du kanske gillar

Lämna en kommentar

* Genom att lämna en kommentar samtycker du också till att vi lagrar och publicerar den data du anger. Den som är ansvarig för behandling av uppgifterna är Anna Viresha Malm. Du har rätt att få registrerade personuppgifter utlämnade när du ber om dem, eller på begäran ändra felaktiga eller ofullständiga uppgifter. Du kan alltid dra tillbaka ditt samtycke och det gör du genom att kontakta mig för att bli borttagen ur databasen.