Jag ringer in det nya 2021

av Anna Viresha

Ett helt år att lägga bakom sig. Ett år som varit lite på paus knappen. Paus och vila för reflektion. Ett år av passion och tacksamhet. Ett år som jag bevarar mina lärdomar från. Säger adjö till det som gjort ont och tack till det som berikat.

Jag andas in för ett nytt år med tomma blad. Är inte livet alltid ett tomt blad framåt? Spelar det någon roll att det är nyår eller inte nyår? För mig är det en känsla som skapas av just ett nytt år. En ovisshet av att inte veta någonting. Allt kan hända, eller inget. En nyfikenhet till att allt är möjligt. Om vi är tillräckligt öppna för att ta emot och utmana det som erbjuds.

Jag väljer att sitta med i båten på den guppiga färden och det som kommer till mig. Det för mig i just min båt.

Med min styrka tar jag mig framåt

Dal Trentino arriva il primo percorso nel bosco da vivere a piedi nudi – Il  Polo Positivo
Att våga ta steget

Jag är en stark kvinna som älskar, förlåter, går min väg och släpper taget. Jag tar mig upp när jag faller. Försöker med nya tag och uthärdar. Utmanar det livet lägger på min färd framåt. Genom det lär jag mig massor om mig själv med ny vishet och klokhet.

Och det är något jag starkt upplevt 2020. Meningar som sammanfattar det mesta. Av den Anna jag är och gått igenom En kvinna som alltid vill allas bästa. Utan att döma någon.

True happiness comes from inside

Jag är här för att sprida mitt ljus, hjälpa de i mörker och sprida diamantens gnistrande stoft där jag går .

Jag kommer kliva in på det nya året med ett lugn av renhet och oskuldsfullhet. I att allt är möjligt och allt kommer bli fantastiskt. Det kan alltid bli bättre. Se det med nyfikenhet . Känn det med en positiv förväntan i hela koppen. Wow, vad dessa tomma blad kommer fyllas ut med detta 2021. ?

Så. Tack livet. Tack för att jag får leva och vara frisk . Tack för att jag får känna och uppleva. Skratta , gråta, älska passionerat, bli överraskad och känna fjärilar i magen. Tack för att jag får känna ngt alls och välkomna alla känslor inom mig.

Tack till de människor som finns i mitt hjärta och omkring mig. Som lyssnar med kärleksöron och ser med mjuka ögon.  Kärlek och ljus till er alla!

Då så, kära vänner - då tar vi nya tag,... - En hyllning till livet |  Facebook

Jag har fått uppleva :

Hur det är att inte ha någonstans att bo på riktigt i 4 månader till att ha 2 magiska hem ..

Hur värdefullt det är att kunna äta , tala , tugga, vilket min ansiktsförlamning tog ifrån mig och all rädsla den kom med.

Att få uppleva sommar romans i solnedgångar med havets bris som strålade mer än solen själv

Nya lögner som sårade och lärde mig så mycket. Om mig själv och andra…Fick min inre gudinna som kvinna att växa och stråla ännu mer . Mitt värde…

Jag har fått dansa hela natten lång även om det var corona. Med mina bästa underbara vänner som spelade våran musik som just vi vibrerar till. Med skratt och bus njöt vi tills solen kom fram och fötterna värkte.

Att bli uppvaktad med gåvor jag aldrig kunnat ana. Fantasifulla från hjärtat av en mycket speciell person. . Att bli byggd i ett mästerverk av lego som är jag, Anna <3 Berörde på djupet och fick mig att tappa ord. Dessa ögonblick och stunder som bevaras djupt i mitt hjärta. Att få njuta i stundens nu med dig är magiskt.

Underbara 3 röda rosor som skapar minnen av skratt och att du , just du är du. <3
Mina silverfiskar, min sax, batwoman och avlopprenaren. <3 Wow imponerad till tusen. Minne för livet.

Att få mina inredningsdrömmar uppfyllda igen. I en fantastiskt lägenhet . Att känna tårar av tacksamhet och glädje. Jag är hemma, både i mig själv och i mitt hem. Obeskrivligt fint och värdefullt. Tack min fina vän som gör det möjligt för oss <3

Att bara få vara och vara ledig för återhämtning. Tack <3

Inlägg du kanske gillar

Lämna en kommentar

* Genom att lämna en kommentar samtycker du också till att vi lagrar och publicerar den data du anger. Den som är ansvarig för behandling av uppgifterna är Anna Viresha Malm. Du har rätt att få registrerade personuppgifter utlämnade när du ber om dem, eller på begäran ändra felaktiga eller ofullständiga uppgifter. Du kan alltid dra tillbaka ditt samtycke och det gör du genom att kontakta mig för att bli borttagen ur databasen.