Gossip Town

av Anna Viresha
Att blåsa ut andra människors ljus kommer aldrig få din låga att lysa starkare

Gåvan som ledde till Gossip

Saker kommer till oss på olika sätt i livet! Jag har alltid gett mkt i mitt liv. Av mig själv & i gåvor. Jag är född över generös och ger utan att förvänta mig något tillbaka. Känslan av att se andra glädjas och överraskas. Delar med mig av bla ägodelar, så vänner och familj också kan få uppleva & känna liknande känslor av glädje och lycka som jag gör .

I många år har jag kämpat med min salong med en drivkraft att inte ge upp ! Att står kvar med det jag byggt upp som den ensamstående mamma och affärskvinna jag är. Jag har gjort en sån resa för att idag vara där jag är. I mina egna skor som bara jag har gått i . En resa med ett enormt mod och styrka. Att därigenom växa som människa och möta saker på djupet och en sann livsglädje.
Att livet vände strax innan jag blev sjuk är en gåva från ovan. Att plötsligt få. Öva på att ta emot detta överflöd utan att ge NÅGOT tillbaka. Utan att en person förväntar sig eller kräver någonting.. Mer än att finnas i den vänskap som byggts upp. En värdefull sådan. Det är en prövning .

Alla som KÄNNER mig och bryr sej om mig på riktigt , de vet! De säger Anna du är så värd efter allt du varit med om. Njut och ta emot med kärlek och tacksamhet. Och det har jag gjort.
Att ta emot för att just jag är jag ❣️ Karma! OCH därigenom kunna hjälpa andra i min omgivning ännu mer, till en ljusare vardag ?

Avundsjukan , gossip… utan glimten i ögat

Och det är för dom som tror sig veta saker, att smaska i . Smaska & sprida utan att ha en tanke på den sanna faktan. Lägga på lite extra chili krydda så det verkligen ska smaka! Människor som har svårt att unna andra den glädjen. Och har ett tråkigt liv som behöver sådan osann krydda för att det ska hända saker. Som inte kan känna glädje för andras framgång. Utan istället får stickningar i ögonen av andras tillvaro och överflöd. Att skapa känslor av missunnsamhet och negativ energi omkring sig. Kasta smuts på andras renhet som istället kommer studsa tillbaka på något sätt.

Vad är det som gör att det är så svårt att bara känna: Vad kul eller wow hen vågar sticka ut.Vågar leva sitt liv fullt ut efter sina förutsättningar . Att det kan sticka i andras ögon ska ju inte vara ett motstånd i att förverkliga sina drömmar som just sticker ut lite extra i vardagen. Att våga utan att känna rädsla av vad andra ska tycka, tänka och spekulera i.

Det är den svenska avundsjukan om min lycka till att få det som serverats på just mitt smörgåsbord! OCH det bjuder jag på med ett leende, rakryggad med sanningen återigen!

ITS MY LIFE <3

Inlägg du kanske gillar

Lämna en kommentar

* Genom att lämna en kommentar samtycker du också till att vi lagrar och publicerar den data du anger. Den som är ansvarig för behandling av uppgifterna är Anna Viresha Malm. Du har rätt att få registrerade personuppgifter utlämnade när du ber om dem, eller på begäran ändra felaktiga eller ofullständiga uppgifter. Du kan alltid dra tillbaka ditt samtycke och det gör du genom att kontakta mig för att bli borttagen ur databasen.