2019 Ett år av ljus och mörker

av Anna Viresha

Ett år fullt av ljusa och mörka överraskningar. Fullt av skratt, tårar, sorg , motgångar , passion , bus, dans, livfullhet , värme och kreativitet. Nya varma vänner som plötsligt knackar på med ärlighet och stöttar.Ett år fullt av resor både inom mig och utanför. 

2019 var som en knallblå himmel som lystes upp av min inre sol och visdom. En klarblå himmel som fick två oväntade svarta molntäcken över strålarna.

Ett moln kom tidigt på året. En bortgång av en fin vän och en gammal kärlek. En bortgång som skapade en chock i hela kroppen, av sorg och tårar. Tårar av saknad, tårar av kärlek. Att du lämnade oss alla just nu , så tidigt. . Att i all saknad känna att du fortfarande är med oss. Ler med hela ditt hjärta ner mot oss här på jorden. Med din charm och din glans. Ted kommer alltid vara med mig i mitt hjärta.

EN stark sol kom sedan oväntat med strålar som skapade en stark eld i mig. Till följd av en solförmörkelse. En sju månaders eldig tid. Att få känna känslor jag längtat och väntat på i åratal. Känslor av en annan värld på andra nivåer. Ömsesidigt obeskrivliga. Stunder som fick mig att försvinna bort i magins lustfyllda paradis. Magin som kunde gjort stora underverk.

Som de konstnärer vi var målade vi de allra vackraste tavlorna .Tavlor med ett djup i som får din kropp att vibrera. Dina ögon att glittra. De går inte ta på, det går inte sägas i ord. 

Tavlor som planterades djupt inuti mitt hjärta. Tavlor som inte var färdigmålade. Tavlor som sällan dyker upp ens på de elegantaste auktioner. Unika och obeskrivligt vackra.

Tills den tisdag förmiddagen de träffades av en hård svart ond pensel. En pensel som var som en vass kniv. Som satte sig rakt in i tavlans center. In i mitt varma heliga hjärta. Som skapade skakningar i hela min kropp. Ett övergrepp på hela mig och mitt värde. Två oväntade overkliga chocker på samma vecka, som är så svåra att ta in .

Den skrapade och skärde sönder tavlorna , bit för bit. Även de gröna guld sprakande ramarna som lyste och vibrerade runt de sagolika bilderna föll i bitar. Bitar av tårar, bitar av ett krossat hjärta, bitar av besvikelse för det förtal som gjorts om mig. För den osanning som sedan och i nutid forsätter målas upp av den andra konstnären.

Hur en person visade sig vara många olika osanna personer. Så förljuget. Det är ledsamt och det gör ont. Att i allt känslo kaos av ilska, kärlek och läkande också hitta till acceptansen. Accpetans och förlåtelse i mitt inre.Förlåta i mitt hjärta & se vad denna resan gav istället för tog..

För att sakta sakta ge mig tid till att bli hel igen, gå vidare & laga bitarna som föll från mitt hjärta. Få tillbaka den Anna som var innan tisdagen. Som sprudlade som en stjärna & log med ögonen.

Sparkling eyes

Mer av årets Magiska overkliga solskens strålar…utan moln

Ett stort besked var att jag inte hade cancer genetiskt som starkt satte sig i mitt hjärta. Ett besked att landa mjukt i med glädje och pusta ut. Som en ballong som hade växt större och större. En ballong som luften plötsligt pyste ut ur. Den känslan av lättsamhet i magen . Den är evigt tacksam.

Magic Maldives

Att få uppleva världens olika paradis . Maldiverna två gånger på ett år. Det hade jag aldrig ens kunnat drömma om. Seychellerna toppade året med kraft för steget över till 2020. .Franska rivieran , Sälen, Milano, Cap Du Ferrat. Det är gåvor och karman som kommer tillbaka. För allt jag gett  ut i livet. Min generositet på alla plan mot människor omkring mig. 

22/2 Bästa födelsedagen. Få ta kliven in  i mitt egna drömhus. Ett hus med ljus och glädje. Ett hus att växa i och landa. Ett hus där ordagrant allt är nytt  med ny energi. I min egna anda och en känsla av det jag står för. Tacksamhet för Mariella som är med på hela den resan. Besöken av de oinbjudna råttorna ledde till att vi nu har ett kök framför oss att skapa.

Känslan att få sätta sig i sin alldeles egna porsche med ett leende större än colgate reklamen. Att glida fram längst vägarna, möta solnedgången borta i horisonten. OCH sedan få möjligheten att byta upp till en snabbare och kvickare modell var obeskrivlig. Wow. Som natt och dag. Svart,tuff och farligt snygg. Nu längtar jag till våren då vi får upptäcka nya vägar och färdas ihop som i en Batman bil .

Jag fick även nya kunskaper till att bli auktoriserad näring och hälsa terapeut .

Tack alla ni som varit med mig och funnits för mig när det är stormigt. Tack för att ni ger segel så jag kan ta mig i att riktning.

För de nya själar som kommit till mig. Fått mig att skratta med hjärtat. För musiken som skapats i min kropp genom allt de nya jag fått uppleva. Nya vänskaper och nya känslor <3

Kärlek och ljus för 2020 Namaste

Inlägg du kanske gillar

Lämna en kommentar

* Genom att lämna en kommentar samtycker du också till att vi lagrar och publicerar den data du anger. Den som är ansvarig för behandling av uppgifterna är Anna Viresha Malm. Du har rätt att få registrerade personuppgifter utlämnade när du ber om dem, eller på begäran ändra felaktiga eller ofullständiga uppgifter. Du kan alltid dra tillbaka ditt samtycke och det gör du genom att kontakta mig för att bli borttagen ur databasen.