En sann paus i livet

av Anna Viresha

Mitt hjärtas önskan. Att stanna upp. Inte hitta några som helst distraktioner eller flykt vägar från det som kändes smärtsamt. Låta känslor flöda. Ge mig själv chansen att känna på djupets botten. Ingen snap, messenger, instagram, facebook. Inte shoppa mig glad med tankar att det är jag värd osv! Inte umgås med någon de närmsta dagarna – veckan. 100% focus inåt. PÅ MIG. Vad behöver Anna för att komma vidare och inte tappa bort min unika pusselbit.

Håller om mig med kärlek och värdighet

Vi är alla pusselbitar

Tänk att en pusselbit är så viktig. Bilden blir aldrig färdig om en bit fattas. Tänk på det och lär dig…att ingen bit är viktigare än den andra. Inga bitar är exakt lika varandra. Därför måste alla finnas till. Var och en med sin kulör, olika former och tillsammans de en enda bild utgör .Så är det med oss människor också. Jag är en pusselbit, du är en pusselbit, vi är alla bitar i livets stora pussel. Alla bitar behövs. 

Come fly with me

Vi har heller inte samma mått. Om vi hjälper varandra efter de gåvor vi fått, utan att dra oss undan. Då blir det ett pussel i ett vackert format. Ingens plats skall vara för stor, ej heller för liten. Var och en skall bara vara sig själva i sin egna personliga magiska pusselbit.

Din bit ska bli hållen med värdighet

En kvinnas ljus med längtan och nyfikenhet för det som nu skall komma in i mitt liv.

Jag är värd det bästa. Och det var tystnad och att gå inåt i mig själv. Att ge mig möjligheten att komma tillbaka genom att få svar på frågor inom mig … Svar som finns inne i min själ. Att ärligt våga möta det som skavde i mitt inre. Få en acceptans om vad som är det bästa för mig i mitt liv. En reflektion som lättar mitt sinne och hjärta. Att i denna process även se vilka som håller mitt ljus. De viktigaste personerna för mig. De som inte behöver tycka som jag, men ändå står kvar. De som är nyfikna och kan mötas med olikheter. Som ser vinsten med att försöka förstå, från nya vinklar. Med kärlek och ett öppet hjärta.

Till det jag sprider som kan passa in i deras pussel. Eller inte passa in för att kanske få nya synsätt på saker som livsgåvor. Ta ett steg utanför boxen som kanske finns där och gömmer dig bakom en sann livsglädje. Ta dig ut och våga ta emot nya oväntade pusselbitar som sakta formas in i just din magiska livsbild.

Im at a point in my life where I just want to be very quiet.

Våga sträcka ut en hand

Efter tre veckors resa inåt tittar ett sant leende fram <3

Att i den smärta som fick flöda fram, rena energierna inom mig. Be om värdefull  hjälp på min väg. Av mina starka ängla kvinnor. Ta emot mer visdom. Jag tillåter hela min kropp att fyllas på med feminin styrka och kraft, igen. Till en annan plats inom mig som lyser upp min inre stjärna med ett nytt djupare ljus.

Morning Meditation Fästningen

Jag kom sakta ut ur den värsta smärtan som tog udden ur Anna. Från en dominerande känsla av att sova, för att inte vakna till det som då gjorde obeskrivligt ont. Med mitt mod att gå inåt och med hjälp av mina värdefulla vänner som funnits, lyssnat och gett en kram eller två..Som hjälpte till att torka rent mina suddiga glasögon så jag fick en klarare blick. Och stenen som oväntat föll. En lätthet som spreds i hela mig och ett leende kom fram. Ni magiska vänner. Ni vet vilka ni är och jag håller er djupt i mitt hjärta av tacksamhet. För att ni finns och håller mig. För att vi finns för varandra.

The power of nature

Genom min pågående läkningsresa kommer jag framöver kunna finnas från en annan plats 

Jag tog även hjälp av havet. Och soluppgångens strålar som gav hopp till en ny dag. Jag ber stenarna om hjälp till att ge mig det som är bäst för mig. Fåglarna tog mig upp så jag kan lyfta med mina stora kraftfulla sagolika vingar. Och landa på en annan plats med nyfikenhet och längtan. .

Jag andas från moderjords källa genom mina tår upp genom hela kroppen. Upp mot min starka ljusstråle som når hela vägen oändligt långt upp mot universum. Jag förenas med jorden och himlen. Jag är en länk emellan. Som finns här för att sprida visdom och hjälpa andra hjärtan som hamnat i min grop att ta sig upp. Och att ibland våga ta en sann paus. 

Jag kan flyga, jag är inte rädd <3

Från ett lugn i mig stiger sakta en otroligt stark kvinnlig utstrålning fram. Dag för dag, vecka för vecka. Och med andra ögon. Ögon som kommer se mer. Iaktta. Jag ska genom detta bli mer framgångsrik i att tänka mer på mig själv. Hålla mitt ljus och inte slösa bort min kraft. Att omge mig med kärlek från de som är fyllda med ett framgångsrikt hjärta. i nuet. Utanför boxen. Namaste

Don’t be afraid to to take the step…
Att nå ett oväntat hinder innebär inte att du inte kan ta en omväg och hitta något vackrare på en ny stig….

Inlägg du kanske gillar

Lämna en kommentar

* Genom att lämna en kommentar samtycker du också till att vi lagrar och publicerar den data du anger. Den som är ansvarig för behandling av uppgifterna är Anna Viresha Malm. Du har rätt att få registrerade personuppgifter utlämnade när du ber om dem, eller på begäran ändra felaktiga eller ofullständiga uppgifter. Du kan alltid dra tillbaka ditt samtycke och det gör du genom att kontakta mig för att bli borttagen ur databasen.