Min kropp Mitt val

av Anna Viresha

Jag gav dom en chans. En motvillig chans, för då har jag testat. Testat att ta in kemisk substans i min kropp som äger mig. Äger, och bestämmer hur jag ska må. Ja det var inget som jag blev glad och pigg av. Inget som gjorde att jag ville dansa hela natten strålandes med ett leende som syntes på flera mils avstånd. 

Its my life , its now or never. I just wanna live forever. I just wanna live when I’m alive, Its My Life

Nej. Så bra blev det inte. Tamoxifen la en skugga över mitt ljus. En mörk sådan. Den lade sig så fint över hela mig så den sprudlande Anna försvann. Med hemska biverkningar. Detta skulle jag äta i 5-10 år. Jag kastades in i klimakteriets värd. Svettningar, svårt att sova….Oändlig trötthet som du inte kan sova dig från. Irriterad och ledsen. Det var som jag kröp fram genom dagens stunder. Försökte ta mig framåt som att springa på en löparbana du inte kunde ta dig från. Och en illamående ilning som låg och ruvade i din hals. Håret börjades tappas mer och mer… Stora tussar låg i handfatet då borsten mjukt gjort sitt jobb i mitt röda änglahår. Glimten i ögat var borta…vart tog Anna vägen? Och den pigga glada mamman som skulle finnas där med närvaro och ljus för mina små barn.

Jag tog tillbaka mitt liv

Ett val utan tvekan.

SÅ efter 6 veckor bestämde jag mig för att avsluta dessa hemska tabletter. Det var ohållbart. Jag minns att jag var så arg på dom. Tabletterna, så en dag fick jag nog och tömde ut de känslor som skapades av min cancer och tabletternas påverkan. Jag skrek till dom vad jag kände. Det var en befrielse. Att tömma ut det som bubblade av förtvivlan.

Redan efter 2 dagar såg mina ögon piggare ut . sakta kom jag tillbaka till ljuset. Min inre ledare och min inre visdom växte med att jag nu valde att gå just min väg. Oavsett vad alla läkarna tyckte.. Min kropp mitt val. Jag är idag glad att jag vågade och hoppas få fortsätta leva utan återfall. Jag strålades intensivt på Sahlgrenska istället för att få cytostatika , vilket har gett en del eftersläpande biverkningar oxå . Det kan jag se nu i efterhand. Så jag kämpar på med mitt immunförsvar och tröttheten som ofta kommer på besök.

Eftersom jag redan tankade min kropp med rätt och ren bensin så var det en självklarhet att fortsätta i det spåret. Med det som nu kunde förhindra chanserna för ett ev återfall. 

Min medicin

Risultato immagini per selleri juice
Jag rekommenderar alla att dricka selleri på tom mage , testa så förstår du varför.

Min morgon startar jag med ett stort glas nyjuicad selleri. Selleri är egentligen bra mot ALLT. Testa att börja med 3-4 dl varje morgon så ska du få se vad som händer. I 28 dagar. Det är magiskt hur det förhöjer allt som är vi och hur det läker olika smärtor i kroppen.de 28 dagarna kommer bli din vardag. Så enkelt. Det kanske inte smakar jätte gott till en början. Men det är så värt att ta denna gröna morgon drink när du känner av effekterna som börjar spraka i din kropp. Och jag är så glad att jag ger min kropp det och att det få mig att sprudla och renas . Tack till mig för att jag ger mig denna gåva till sellerins häftiga effekter.

Selleri innehåller apigenin som är en antioxidant fytokemikalie som i flera studier visat sig effektiv mot cancer. Effekten verkar bero på flera intressanta mekanismer. 

Medial läkning : sellerijuice

Selleri är verkligen magiskt. Och det är min medicin.  Jag rekommenderar Anthony Williams senaste bok. Sellerijuice. Enligt Anthony Williams är sellerijuice, när den konsumeras på rätt sätt, ett kraftfullt läkeverktyg ”vid alla symtom och tillstånd. Det kan bland annat hjälpa dig med att:

Få bukt med problem i tarmar och med matsmältningen . Balansera blodsocker, blodtryck och vikt. Neutralisera och spola levern och hjärnan fri från gifter. Återställ hälsan vid en lång rad kroniska och mystiska symtom, såsom hjärndimma, eksem, missbruk, sköldkörtelproblem, diabetes, autoimmuna sjukdomar m.m.    

Det är dock viktigt att välja ekologisk selleri. Den är nämligen en väldigt besprutad grönsak och intar en femte plats på listan över de mest besprutade livsmedlen. Överst hamnar oftast jordgubbar

Och såklart en kopp Chaga Te

Risultato immagini per chaga

Jag tar även en stor kopp Chaga te av bästa kvalite. Chaga är en medicinal svamp. Den boostar immunförsvaret och stimulerar ett försvar i cellerna, minskar risken för bakterie, virus och tumörsjukdomar.

Laboratoriestudier visar att föreningar i chaga kan döda cancerceller selektivt och stimulera immunsystemet. Chaga kan också minska trötthet och inflammation och öka mental skärpa.

Äg din krop& ditt liv.Gör dina val med ditt hjärtas röst.

Och såklart , jag matar min kropp med positiva tankar och ren mat, superfoods, näring , njuter i nuet , mediterar. Jag går ofta på sköna behandlingar som massage, zonterapi, healing, ansiktsbehandling. Att få somna i mitt infraröda ljus varje dag 10-30 minuter är magi för kroppen och ger så mkt energi, anti age läkning mm…Promenerar i skogens läkande luft. Umgås med människor som får mig att le, skratta okomplicerat och sprider sundhet.

Inlägg du kanske gillar

4 kommentarer

Liis 12 februari, 2021 - 08:37

Så stark berättelse! Vilken vilja och mod att gå igenom allt. Tack att du delar med dig fina du ❤️

Svara
Anna Viresha 12 februari, 2021 - 09:14

Tack för att du läser och delar <3

Svara
türkçe dublaj 9 juni, 2022 - 01:25

This article is in fact a fastidious one it helps new net people, who are wishing for blogging. Robert Arzaga

Svara
Anna Viresha 9 juni, 2022 - 18:35

Thanks =)

Svara

Lämna en kommentar

* Genom att lämna en kommentar samtycker du också till att vi lagrar och publicerar den data du anger. Den som är ansvarig för behandling av uppgifterna är Anna Viresha Malm. Du har rätt att få registrerade personuppgifter utlämnade när du ber om dem, eller på begäran ändra felaktiga eller ofullständiga uppgifter. Du kan alltid dra tillbaka ditt samtycke och det gör du genom att kontakta mig för att bli borttagen ur databasen.