Att vara sig själv i en värld som gör allt för att du ska vara som alla andra är det tuffaste som finns. 

Be Bold Be Brave Be You

Du kom inte till jorden för att vara perfekt. Du kom hit för att vara människa. Defekt och fantastisk. Kom ihåg det.

Gör ditt bästa. Stanna närvarande och känn hela dig, fullt ut. Tillåt dig att lysa, flyga, skratta och gråta. Låt båten du sitter i guppa i alla väder.

Se skönheten i det som ibland blir stökigt.

Bli sårad och låt dig läka. Falla och resa dig igen. Och igen, igen.

Lek och arbeta. lev och dö som DU. Det räcker. Det är gott och väl <3

Våga vara annorlunda, göra annorlunda

Vi kan ju tycka att vara neutral och bara vara där du är. Det är så livet skall vara. På samma plats dag ut och dag in. Inget händer som gör att du utvecklas. Inte på något vis. Det är enkelt, det är bekvämt. Inga motstånd som är svårare än att du inte behöver tänka i några sekunder. Du bara är. Samma visa dag ut och dag in.

Att plötsligt få en utmaning till något nytt i livet kan verka spännande men också skrämmande. Att börja så ett frö till att våga göra annorlunda. Så ett frö till att våga. En ny visa att börja vissla till.

När du sakta överträder din comfort zone. Då händer något. Energin börjar röra på sig. Vakna till liv. Det börjar vibrera. Pirrigt. Små kliv ut från boxern till att välja något som just din inre röst kallar på. 

Hur gör jag för att våga skina och lysa i min egen kraft!? - Marie Pavita

Nya utmaningar i livet ger nytt ljus. Blad i nya glittrande färger slår ut. Ny kraft och energi som du aldrig trodde var möjlig att få känna inombords. Den väcks till liv och en magi börjar leva och spraka. 

Mod att möta ditt mörker

Att tex möta och äga sina mörka sidor. Gå in i dom. Erkänna och se. Att vi alla har ett mörker. Som vi kan tända vårat ljus i. Lys med din lykta i de djupaste djupet.

Det krävs mod att möta och i det nå en acceptans. Ta klivet ut i det okända.

Möta sig själv och bekänna sin egna färg. Vara sann mot sig själv och därigenom andra. Stå upp för det som är verkligheten. För det ditt mörker orsakar. Äga det och vara stark. Ta sitt ansvar.

Du får så mycket mer flöde och du hamnar på en annan frekvens när du äger ditt mörker. Utan att skylla ifrån dig eller rikta mot andra. . Se det och möt de inre såren. Läk och bryt dina mönster.

Mod att stå i ditt ljus

Att våga stå i ditt egna ramplus som är du fullt ut. Ditt sken. Det kräver även det mod. Sticka ut från mängden med din egna inre röst först i ledet. Och med det dina starka strålar som tar dig framåt på din egna väg.

Oavsett vad andra säger, tycker eller tänker. Dömer dig eller drar egna slutsatser om vägen till ditt inre ljus.

Våga möta alla sidor av dig själv

Tyvärr är det rädslan för just detta scenario som gör att många väljer att inte stå i sitt ljus..Att lägga locket på och dimmra ner kan kännas tryggt.

Det som glöms är att vi som lyser. Vi tändes i vårt mörkaste djup. Gång på gång på gång. Gång för gång för gång. Ljuset som sprids i våra strålar har krävt lika mycket mod att tända, möta ljusknappen som att stå i skenet. Med vår fackla.

Belöningen är en livskraft och en positiv dans med glada hoppfulla tankar som håller oss. I alla väder. Ärliga väder. Utan påverkan av media , grannen, vännen eller någon annan Det, är frihetens frihet.

Nu kör vi. Nu rockar vi loss för de diamanter vi verkligen är. Yes. Namaste

Inlägg du kanske gillar

2 kommentarer

Lisa Hallberg 8 december, 2021 - 19:57

Att vara dig själv och ha din egen stil det är det som gör dig och din stil interresant

Svara
Anna Viresha 9 december, 2021 - 17:20

Åh tack fina du <3 glad att inspirera. kram

Svara

Lämna en kommentar

* Genom att lämna en kommentar samtycker du också till att vi lagrar och publicerar den data du anger. Den som är ansvarig för behandling av uppgifterna är Anna Viresha Malm. Du har rätt att få registrerade personuppgifter utlämnade när du ber om dem, eller på begäran ändra felaktiga eller ofullständiga uppgifter. Du kan alltid dra tillbaka ditt samtycke och det gör du genom att kontakta mig för att bli borttagen ur databasen.