Inspiration till ett ljusare & rikare liv, Den stora kärleken

Awakening of passion & life-force

Say Something ….

Vi får ofta höra : När du minst anar det händer det. Det kan handla om kärlek, pengar, jobb eller vad det än är som du har en inre längtan till. Ett mantra som många tror på eller inte… Väntar på , hoppas på, kanske hela livet i detta livet. När du släpper alla önskningar och längtan i tankarna så kommer det. Det kommer då det är dax för just dig. Och kan väcka ngt starkt och speciellt inom oss.

Som att en vanlig förmiddag eller kväll från ingenstans överraskas av den där berömda pilen. Rakt in i ditt inre. In genom hela dig med en brinnande eldig känsla som är svår att beskriva. Svår att sätta ord på. En unik eld som sprider värme i hela din kropp. Flödande genom dina blodådror, ut i varenda cell , i varenda del av dej själv. Det tar andan ur dej på ett oväntat sätt. Electriciteten finns där på högsta volt. Att känna hur pulsen skjuts upp i himlens oändlighet, så starkt . Så äkta.

Tappar närvaron med verkligheten och vara totalt uppfylld av denna eldiga energi. Kan inte tänka klart – är i en annan värld. När blickar möts om och om igen utan att ord behöver sägas. Blickar som talar för sig själva. Blickar som äter dig, blickar som berör och värmer. Ett fält av vibrationer som bara kan kännas.

Hur du plötsligt lyfts ut i det blå som att du flyger. En svävande känsla som en sfär av magiska fjärilar i alla dess färger. Hur du känner att ditt ljus lyser mer och mer och du sprider passionens glöd längst varje steg du tar . Att väcka andras längtan med din lust som lyser igenom hela dig.

Att ge sig här, att våga falla. Våga falla för den inre dansen som sakta smyger sig på i hela din kropp…..

Som fyller ditt hjärta med pulserande värme. En känsla av skräckblandad förtjusning. Den förtrollar mig in i passionens dimma och solsken.  Som trollsländan som får dig att försvinna långt långt bort. Njutning, lust, längtan….vara i den känslan och ge sig hän. Gå bortom egot och tillåt flödet i ditt liv genom att öppna upp och släppa igenom elden.

Som en stor pulserande orgasm i hela kroppen. Den känslan som välkomnas med en vibrerande tacksamhetl. Att få känna. 

Att möta ngn som åtrår dig , vill ha dig i alla lägen som den du är här och nu. Som den diamant du är. Som litar på dig till 110%. Någon som tar hand om det som är där emellan. Gnistrande elektroniska trådarna..vårdar det som en skör glaskupa. Det är magiskt och det är vackert.

En sann äkta vibrerande attraktion. En åtrå som pulserar , ett begär som är djuriskt. Som skapar livskraft och känslor på andra nivåer. Ett uppvaknande .Villkorslöst …Det mötet är unikt.

Det önskar jag ALLA att få uppleva och njuta i.

Dela det här:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *