Ja Ja , Nu blev det så ….

av Anna Viresha
Jag är min egna åskådare på bästa parkett

Ja ja ,nu blev det så……en mycket tänkvärd mening att ha med sig på sin resa i livet.

När saker i dig själv plötsligt får en oväntad vändning …Postiv som ledsam. Känsla av sårbarhet eller känsla av glädjerymd som tar dej ut i stjärnornas galax , okontrollerat som att vara lost in space. .

Det går inte ändra en millimeter på det som blev, inte ens en halv millimeter . Livet visar dig vägen…

Jag sitter på min egna arena, klivit upp på bästa parkett. Som en åskådare av det som händer. Just här och nu i mig. I mitt inre väsen som är så fullt av energi och lekfullhet. Livskraft, kvinnokraft, längtan och samtidigt skört så skört….

Att gå upp på läktaren ut ur min kropp för att se saker med andra ögon. Kommer jag vinna matchen eller förlora? Jag kan välja att alltid se det som en vinst om jag väljer de glasögonen. Eller så kan jag välja att bli ett offer för förlusten och gå in i ledsamhet med förlustkänsla utan att ens kämpa Känna viljestyrkan som finns där inne. Hos oss alla!

Men jag väljer inget av det. Jag väljer att vara i det som vill komma. Vara sårbar & tacksam på en gång. Oavsett vinst eller förlust så är allt som det ska. . Jag möter upp matchen med min inre känsla som är där just nu. Och den kommer ta mig till det resultat som var menat för just denna match. Att se på mina medspelare hur kul vi haft. Skrattat, upplevt och njutit. Att se gåvan i det även om det blev en kort match just då…

Matchens resultat blev ett tecken som att vägen fick en annan riktning. Mot ett helt annat håll än det du önskade eller trodde .. Kanske du fick flera vägval men blev knuffad in på en väg du inte tänkte ta..

Vägen som kommer istället kanske är: Slingrig med långa uppförsbackar i början. Lerig, grusig och hal. Men så fort jag tar mig upp på toppen av den nya vägens toppar kommer jag glida neråt igen. Och framåt. Som ett glatt litet barn nerför rutschkanan. Framåt med öppna ögon och se allting från en annan sida.

Kompasset vibrerar för något annat att komma i din väg . Visselpipan är blåst – time out.  

Eller så är den nya vägen mjuk och sammetslen med en gång. Med små glittrande sandkorn som får dina fötter att bara njuta av varenda steg. Och du känner hur du bara vill springa trippandes fram på dina tår. Känna hur sanden glider in mellan tårna och ger dig själv ljus och kraft. Som får dig att skratta och le med hjärtat. Le med hela kroppen och bara njuta av det som erbjuds på färden . Hur du känner kraften inom dig växa mer och mer. Bollen spelades mot rätt målriktning för just dig. Yes – Tacksamt…

Allt är möjligt för just dig. För att du är unik, du med dina gåvor och ditt ljus.Inlägg du kanske gillar

1 kommentera

Buying Essay 29 oktober, 2019 - 22:17 Svara

Lämna en kommentar

* Genom att lämna en kommentar samtycker du också till att vi lagrar och publicerar den data du anger. Den som är ansvarig för behandling av uppgifterna är Anna Viresha Malm. Du har rätt att få registrerade personuppgifter utlämnade när du ber om dem, eller på begäran ändra felaktiga eller ofullständiga uppgifter. Du kan alltid dra tillbaka ditt samtycke och det gör du genom att kontakta mig för att bli borttagen ur databasen.