Allt vi har är nu

av Anna Viresha

Jag upprepar. Allt vi har är nu. Exakt nu i denna sekund. Livet är NU. Där du är, där vi är. Nu , nu , nu. Inte sen. Inte i morgon. Inte igår.

Det är en underbar frihet att känna nuets kraft. Att verkligen suga in livet. Känna det i kroppen , i benen och i hela ditt varande. En kraft att ta vara på hela tiden. Den är med oss om vi bara uppmärksammar den.

The power of life

Jag kan känna livets energi i hela in kropp. I mina ben. Mitt hjärta . Hur jag får ett flow av överflöd och önskningar som blir uppfyllda. Det bara kommer mer och mer och mer. Trillar in mail med förfrågningar och andra saker som jag alltid drömt om. Wow. Det är nu det börjar. Ljuset följer mig och leder mig på rätt vägar.

Jag ler med livet. Även då jag möter svåra stunder.. Stunder som ger tårar längst mina kinder. Tunga eller lätta. Tårar av smärta, sorg och besvikelse. Tårar av hoppfullhet, längtan och saknad. Tårar av kärlek, åtrå och tårar av skratt. Tårar av mod och sårbarhet. Tårar att möta. Tårar som kan läkas och vändas till kraft.

Jag tar mig tillbaka till känslan av vad jag har. Istället för vad jag inte har. Allt jag har är här och nu. Och vet du vad, jag lever <3

Allt vi har är nu | Ellendelin

Inlägg du kanske gillar

Lämna en kommentar

* Genom att lämna en kommentar samtycker du också till att vi lagrar och publicerar den data du anger. Den som är ansvarig för behandling av uppgifterna är Anna Viresha Malm. Du har rätt att få registrerade personuppgifter utlämnade när du ber om dem, eller på begäran ändra felaktiga eller ofullständiga uppgifter. Du kan alltid dra tillbaka ditt samtycke och det gör du genom att kontakta mig för att bli borttagen ur databasen.