Livet blev inte som jag tänkt, det blev bättre

av Anna Viresha

Livet blev inte som jag tänkt. Det blev bättre ⭐️😍⭐️

Genom mina livsöden vann jag högsta vinsten. Att få leva och då från en bättre plats inom mig. Med en ny kraft & ett nytt magiskt ljus att sprida ❤️❤️❤️

Jag sprakar som höstens löv. I alla färger

Mitt liv blev inte som jag tänkt. Jag minns knappt om jag ens tänkte hur det skulle bli framåt. Efter min operation. Efter det var borta. Mitt bröst? Hur kommer det påverka mig psykiskt och fysiskt? Hur kommer min egna självbild som kvinna förändras? Min energi? Min glädje för livet?

Livet kanske inte blev som du tänkt, men tänk om det kan bli bättre än du kan tänka dig?

Här låg jag nyopererad. Dagen efter och fortfarande lite groggy av all morfin. Vad tänkte jag på?

En dag efter du försvann. Ett litet leende är ok även i svåra stunder.

Jo, jag tänkte att jag klarade det. Det var just de små orden som fanns med i mitt huvud. Jag visste inget annat om något annat. Mer än att jag klarade gå igenom mörkrets tunneln. Möta rädslan med första steget till ljuset. Ett nytt ljus att ha med mig.. Jag lever. Smaka på orden. Du lever. Vi lever.

En oväntad vinst

Det jag inte visste. När jag låg där på sjukhuset . Svag och stark. Glad och ledsen. Var vinsten jag skulle få med denna livsresa. Den som så sakta framåt på vägen började växa till en kraft inom mig. Den växte som ett starkt helande träd. En kraft till ett feminint ljus som fick mig att känna en livsrus jag aldrig känt. Ett rus till livet. Jag började mer och mer se och känna gåvan jag fått som vinst genom mina starka steg i just denna tunnel. På min väg.

Jag hade alla möjligheter att påverka framåt. Från där jag var. Jag tog fram möjligheternas karta och kompass inom mig. För att få ut det bästa av just mitt egna liv. Med min nyfunna kraft och chans till att finnas kvar här på jorden.

Jag är en fairytale och välkomnar bra vibes

Jag välkomnade det som vibrerade för mig. Det som fick mig att le mer än gråta. Jag började njuta av livet från en annan plats inom mig. Se nya bakverk och möjligheter i allt.

Jag värdesatte allt jag hade med nya ögon. Jag gav min tid och kärlek till allt i livet som var värt att få ta del av det.. Allt annat släppte jag taget om för att vibrera på högsta frekvens. För mitt mående och till att hålla mig friskare och friskare.

Positiva tankar med en gåva att kunna vända tårar som faller. Faller för dom som inte ser mitt värde till en superkraft som känns i hela kroppen. En kraft att inte tillåta någon dra ner mig i mörkrets djup. Ingen cancer och ingen annan heller ska ta ifrån mig min brinnande livsfackla.

När du fått känna hur fort livet kan ändras. Då vill du inte slösa tiden på dom som inte får dig att leva livet fullt ut. Som den fairytale jag är med min magi och mina glittriga stjärnor att sprida.

Jag vann första etappen och jag fortsatte vinna. Jag vinner än idag. Jag ska vinna dem alla. Jag ska fortsätta vinna dig cancer. Du kommer inte få mig. Inget eller ingen ska ta mitt liv ifrån mig. Min dag, mina andetag.

The winner takes it all
Ett sista farväl, en sista bild. Ett tomrum som byttes ut till livskraft

Inlägg du kanske gillar

Lämna en kommentar

* Genom att lämna en kommentar samtycker du också till att vi lagrar och publicerar den data du anger. Den som är ansvarig för behandling av uppgifterna är Anna Viresha Malm. Du har rätt att få registrerade personuppgifter utlämnade när du ber om dem, eller på begäran ändra felaktiga eller ofullständiga uppgifter. Du kan alltid dra tillbaka ditt samtycke och det gör du genom att kontakta mig för att bli borttagen ur databasen.