2022-02-22 Happy Birthday

av Anna Viresha

Welcome 45

Tänk att siffran på pappret blir högre samtidigt som själens spegel och dess kläder känns yngre idag än för tio år sedan. Tacksam för allt jag fått möta och känna som tagit mig hit idag. Vilken gåva 💝  Jag sprider vidare livets vackra toner och bjuder upp till dans. Skål.

Jag får uppleva att fylla 45. Så många år och dagar jag har funnits med mitt ljus och visdom på vår jord. Vilken känsla att få vakna upp varje morgon och känna livets fest. En berusning i hjärtat. Varje dag är ett äventyr.

Tacksamheten sprudlar och jag följer med i vågornas flow.

Jag har känt livets sköra tråd i hela min kropp och själ. Hur fort det kan ta en oväntad väg och delvis tas ifrån oss. På ett ögonblick. Jag har upplevt smärtor på och i många delar av kroppen som fått svidande tårar att falla. Tunga tårar som ett vattenfall har dom ibland fyllt en sjö, ett hav. Mitt hav. Min rening. Mina misstag, mina lärdomar. Min ensak. Mina gåvor. Mitt liv. YES!

Jag har oxå fått uppleva många drömmar . Drömmar som var önskningar till storslagna sagor. I de sagorna fick jag vara huvudpersonen. Som att öppna garderoben in till Narnias värld. Nya pirriga känslor, smaker, passion, skratt. Värme. Minnen.

Jag vågade även gå inåt och nå kärnan och få nycklar till dörrar att öppnas. Dörrar ledde till en aura full av sprakande livsgnisor och ögon som tindrar. Och i det ljuset vågar jag stå.

Jag glittrar glatt vidare

Att redan vid 45 års ålder fått erfara och njuta så mycket känns ärofyllt i hela mitt hjärta. Det är en känsla jag närvarar i som en explosion inombords. 

Jag känner mig yngre och kan tycka jag ser yngre ut idag än för 10 år sedan. Tänk att siffran på pappret blir högre samtidigt som själens spegel och dess kläder ser yngre ut. Vilken häftig färd. Hemligheten kommer i min bok….

Skål för livet kära vänner. Och för att vi är så grymt bra . Kram

Its a party <3

Inlägg du kanske gillar

4 kommentarer

Adeline Eason 4 mars, 2022 - 15:03

Hey there! I’ve been reading your website for a while now and finally got the bravery
to go ahead and give you a shout out from Houston Tx!

Just wanted to tell you keep up the great job!

Svara
Anna Viresha 5 mars, 2022 - 08:27

Oh, I’m happy to hear that. Thank you so much for your feedback <3

Svara
Tory Huynh 4 mars, 2022 - 15:27

Great article.

Svara
Anna Viresha 5 mars, 2022 - 08:26

Thanks =)

Svara

Lämna en kommentar

* Genom att lämna en kommentar samtycker du också till att vi lagrar och publicerar den data du anger. Den som är ansvarig för behandling av uppgifterna är Anna Viresha Malm. Du har rätt att få registrerade personuppgifter utlämnade när du ber om dem, eller på begäran ändra felaktiga eller ofullständiga uppgifter. Du kan alltid dra tillbaka ditt samtycke och det gör du genom att kontakta mig för att bli borttagen ur databasen.