Filmen om mig – Berörande & Stark

av Anna Viresha

Naken, djup, härlig och berörande starkt ❤️❤️❤️ Levande och så mycket kärlek 💓 En film som väcker känslor. En film att se om och om igen. Bilder som säger mycket. Orden som fångar upp och vägleder lyssnaren.

Tårar faller. Jag berörs så djupt i mitt hjärta. Det svider till. Sårbarheten i allt jag gått igenom i mitt liv. Samtidigt som glädjen tar plats och tacksamheten för den resa jag gjort. Vägen till att vara just denna sprudlande inspirerande själ som jag är idag. Jag vill inte ha något ogjort.

Leendet är med mig parallellt med alla känslor som bubblar inom mig. Vilken överraskning att få dela denna magiska genomtänkta fil med alla ina 100 gäster på min oförglömliga fest.

Tack igen Sarah Malm vilket jobb & så otroligt bra berättarröst 😍 Älskar DIG😘

Nu får även du ta del av denna filmsnutt som jag överraskades med i lördags på min storslagna fest. Festen vi aldrig kommer glömma

YouTube player

Inlägg du kanske gillar

Lämna en kommentar

* Genom att lämna en kommentar samtycker du också till att vi lagrar och publicerar den data du anger. Den som är ansvarig för behandling av uppgifterna är Anna Viresha Malm. Du har rätt att få registrerade personuppgifter utlämnade när du ber om dem, eller på begäran ändra felaktiga eller ofullständiga uppgifter. Du kan alltid dra tillbaka ditt samtycke och det gör du genom att kontakta mig för att bli borttagen ur databasen.