22/2 MAKE A WISH

av Anna Viresha

46 år av lärdomar och rikedomar. Rikedomar bestående av mina barn, min syster, mamma, pappa och mina lojala,busiga vänner.Rikedom i form av modet inom mig själv att utmana och våga förändra, växa med mig själv som människa till en ljusare frekvens. Wow. En ärofylld gåva som slår alla rekord.

Jag lever alla mina år som de bästa

Här står jag. Med ett liv fyllt av vackra och sårbara minnen. Fyllt av guldlotter med några extra högvinster och nitlotter. Inte ångrar jag en enda lottöppning. Inte heller dom som kom som oväntade overkliga överraskningar. Genom just dom blev jag en visare och mer erfaren sann kvinna som står strålandes stark i mina egna skor.

Och, jag älskar mig själv fullt ut. Det kallar jag jackpot. <3

MAKE A WISH

Jag blundar, tar ett djupt andetag som fyller hela min kropp med närvaro. Blåser ut alla ljusen på tårtan och sänder iväg en tillitsfull önskning till universum. Låt det högsta bästa komma in i mitt liv till nästa steg i livet. Till den version av mig själv som jag är i detta nu. Namaste – Kärlek och ljus till er alla.

Inlägg du kanske gillar

Lämna en kommentar

* Genom att lämna en kommentar samtycker du också till att vi lagrar och publicerar den data du anger. Den som är ansvarig för behandling av uppgifterna är Anna Viresha Malm. Du har rätt att få registrerade personuppgifter utlämnade när du ber om dem, eller på begäran ändra felaktiga eller ofullständiga uppgifter. Du kan alltid dra tillbaka ditt samtycke och det gör du genom att kontakta mig för att bli borttagen ur databasen.