Våga vara naken & lev livet + meditation

av Anna Viresha

Jag vågade ömsa mitt gamla skinn för att stå naken. Ta emot det som händer mig. Välkomna allt utan att döma. Utan att känna något annat än en ren livsvinst.

Jag har under min livsresa tagit mig fram på många olika vägar. Vägar med olika stadier av mitt egna jag. Fått känna av olika personer av mitt inre. Och hur jag för varje steg mer och mer vågat ta av mig murar som byggts upp sedan jag föddes. Barndom, lärare, vänner, media och andra aspekter som påverkar oss till hur vi tror vi ska leva. En tro som tar som kan ta över mer i hur andra kanske vill vi ska leva. Och därigenom en omedveten rädsla.

Frågor som kan bli hindret & muren till att leva livet fullt ut. 

Vi ska inte bry oss om det som är utanför oss själva, det som påverkar oss på ett sätt att inte våga stå naken. I vår sanna kraft. Släppa fram våra gåvor och vårt ljus. Som just du ska sprida på jorden . Att våga blir en sådan belöning.

Många går idag runt med rädslor att inte våga ta av sig den där skydds rocken. Den är ofta full av allt annat utom just det du innerst inne vill uppnå. Våga se vem som finns där under. Under den trånga kostymen som sitter så hårt.

Att sakta knäppa upp, knapp efter knapp. Se vad som händer. Står jag kvar? Trillar jag? Kan jag falla utan fallskärm och ändå komma upp igen? Vad finns det gömt för inre dolda skatter för just mig?

Så, vad väntar du på?

Ömsa ditt gamla skinn. Ta av dig den där gamla rocken och rocka livet. För den du är. 

Våga vara dig själv❤️ - YouTube

Ha på dig det som vibrerar för dig utan trender och texter om det som är nu. Färga håret och klipp dig för det som återspeglar ditt inre. Din inre skatt. Det som står för dig. Sjung ut högt & skapa vibrationer i kroppen som ger energi och glädje. Dansa och le. Gör det DU vill. Idag!

Vi har fått denna chans att gå här på jorden just nu. Dessa stegen i denna kroppen kommer aldrig tillbaka. Vi ska INTE LIGGA DÄR på dödsbädden och känna att vi inte levde det liv vi innerst inne ville. Vi ska ligga med ett leende och vara tacksamma för det vi gav oss själva. Njuta av hela livets smörgåsbord med de delikatesser som just du skulle smaka på. Uppleva inre rikedom och kärlek från den plats där du verkligen vill vara.

Ta Plats I Ditt Egna Liv

Återigen behöver vi våga att ta mera plats i livet. Sticka ut som den unika person du är. Mera plats till dina önskningar och inte ställa dig själv åt sidan för andras plats. Du får inte glömma av dig själv att du är lika värdefull som någon annan. Att våga lägga ut ett inlägg, utan att känna att du gör det för att visa upp dig och med det känna skam. Vi kan alla sprida ljus på olika sätt med våra energier. Det händer hela tiden. 

Meditations Tips:

När huvudet snurrar för mycket. När röster hörs om olika föreställningar. Tankar som tar över. Den inre domaren gör allt den kan för att stegen inte skall tas. När hjärtat slår lite extra i rädsla av vad som händer om du vågar förändra. 

Sätt dig bekvämt. Tänd ett ljus . Kanske med en doft som ger lugn och harmoni. Blunda och känn kroppen. Känn tyngden mot underlaget. Att du är hållen tryggt där du sitter .Börja med djupa andetag och ta dig till magen och hjärtats plats. 

Ta fram din intution, din ide om förändring och lyssna in svaret från just dig. Vad vibrerar extra och vad känns rätt. Tänk dig iden som att du gör den och känn in hur det känns. Se den framför dig och överdriv gärna din dröm om just det du vill förändra

Gå sedan in igen i känslan om du inte gör den, hur känns det? Jag är kvar här, på samma trappsteg som innan.

Vad dominerar mest positivt.Vad ger mer energi i kroppen Göra eller inte göra? Se förändringen som en liten film inom dig.

Oavsett vad som händer om du vågar så ger det så mycket kraft. Att utmana till nya steg och med det få ett annat leende på läpparna. Ett leende som står för styrka , att jag vågade ömsa mitt gamla skinn för att stå naken. Ta emot det som händer och välkomna allt utan att döma. Utan att känna något annat än en ren livsvinst.

Det är energi, prata, livs glädje på hög nivå. Och det ska vi inte gömma under någon gammal dammig rock med hårda knappar som knappt kommer igenom sin öppning. 

Namaste.

Om att visa sig naken - Liws lust | Liws lust | Amelia

Inlägg du kanske gillar

4 kommentarer

Stefani Storm Aspenbrant 14 juni, 2021 - 20:38

Så vackert Anna❤️Tack för det du delar🙏🏽Namaste.

Svara
Anna Viresha 29 juni, 2021 - 13:53

Tack för att du läser <3

Svara
bo 15 juni, 2021 - 21:17

Jag vill men vågar ej

Svara
Anna Viresha 29 juni, 2021 - 13:53

Med små små steg kan du ta dig dit <3 Utan krav men med en acceptans till det som är Varm Kram

Svara

Lämna en kommentar

* Genom att lämna en kommentar samtycker du också till att vi lagrar och publicerar den data du anger. Den som är ansvarig för behandling av uppgifterna är Anna Viresha Malm. Du har rätt att få registrerade personuppgifter utlämnade när du ber om dem, eller på begäran ändra felaktiga eller ofullständiga uppgifter. Du kan alltid dra tillbaka ditt samtycke och det gör du genom att kontakta mig för att bli borttagen ur databasen.