Våga vara annorlunda

av Anna Viresha

Vad är det som hindrar dig från att vara din egna livs chaufför ? Att ta de där stegen framåt. Våga förändra och omvandla det som vibrerar och drar inom dig till sanning? Göra annorlunda och med det leva utanför boxen. Ta plats i ditt egna liv som är just nu. Var lite wild and crazy. Nu har du chansen. Inte då du ligger på dödsbädden och ser tillbaka på det liv som du aldrig vågade leva. Så släpp din livsbroms, kör ditt alldeles egna race och rocka på.

We are born to be alive

När jag upptäckte att jag hade cancer vaknade jag till för 3.e gången i mitt liv. Vaknade med hur motgångar kan ge lärdomar och med det hur fort livet kan ta slut. Att lyssna på de starka insikter som kom. Det tog bla fram en dragning och ide till att öppna Systramii med systrami Sarah. En magisk resa som gav så mycket kunskap i den utbildning vi gick som både Raw Life inspiratörer & näringsterapeuter.

Med ett leende in i matchen och med ett leende ut.

Det gav en resa där du kunde få stå och baka det du själv kombinerat ihop. För att sprida vidare. Se hur kunder återkom för just det där lilla extra unika som skapade matmagi. Att vi vågade hoppa på en dröm. Som just då ropade och ville komma fram i ljuset.Som livet gav en öppning till att förverkliga. Det var något av det bästa jag gjort. Och att nu ta valet att sälja, gå vidare är också något av det bästa jag gjort. Vi gjort. Den drömmens tid är nu förbi. Det dags att gå vidare på vår livsfärd för att vara i nya drömmar. Som vill ta plats och förverkligas.

Life is amazing, when you feed it with light and life

Jag har inga tankar om vad någon tycker eller ska tycka. Eller vad andras tankar går i som att vi misslyckats eller vad det kan vara som snurrar. Nej. Detta gör jag för att jag vill. För att vi vill oavsett andras tankar. Jag ångrar ingeting och allt har varit fantastiskt kul. Lika mycket energi och kraft känns det i att gå vidare. Med huvet högt av att vi vågade.

Vem hindrar dig från att leva full ut

Vad är det som gör att just du inte gör det du egentligen vill?

Ibland kan det vara röster från andras åsikter, programeringar eller du själv som är störta hindret. Att bara känna in och reflektera över vad som är din väg. Här och nu. Går jag på den eller är det något annat som vill fram. Om vi inte testar de som ligger och ruvar, ger det en chans om så bara för en kort stund. Så vet vi inte hur din inre kreativa blomma kan slå ut. Och ge plats åt alla dina inre regnbågsfärger att lysa. För just den du är. Vackert. Strålandes.

Att ta chansen även om vägen ibland kan vara lite guppig. Vi kan alltid ta oss upp. På något sätt visar livet den vägen och hjälper oss . Och att då falla framåt när motgångar kommer. Som en vinst för nya lärdomar. Så släpp din livsbroms, kör ditt egna race och rocka på. Kram

Inlägg du kanske gillar

2 kommentarer

Marie 19 mars, 2021 - 08:32

Du är grym❤️

Svara
Anna Viresha 20 mars, 2021 - 09:05

TACK – Desamma <3

Svara

Lämna en kommentar

* Genom att lämna en kommentar samtycker du också till att vi lagrar och publicerar den data du anger. Den som är ansvarig för behandling av uppgifterna är Anna Viresha Malm. Du har rätt att få registrerade personuppgifter utlämnade när du ber om dem, eller på begäran ändra felaktiga eller ofullständiga uppgifter. Du kan alltid dra tillbaka ditt samtycke och det gör du genom att kontakta mig för att bli borttagen ur databasen.