Celebrate woman day

av Anna Viresha

Celebrate yourself and embrace the beauty in you. Let your inner flower sparkle and  always be your first version of your true you . It’s your path . And only yours 

Idag är det dagen vi kvinnor hyllar varandra, och inte minst sagt alla andra kvinnor. Vi hyllar alla våra systrar och står upp i vårt systerskap. För varandra med ljus och kärlek. Vi har alla samma rättigheter att ta för oss av livets smörgåsbord. Våga vara din egna chaufför i ditt liv och stå upp för din inre gudinna då du blir orättvist behandlad. Vår kraft är stark och finns alltid där. Med oss, inom oss.

Vi tillsammans

Jag ger en extra tanke till alla mina bröstcancer systrar. För att vi kämpar med en sjukdom. I en sjukdom och efter en sjukdom med alla komplikationer och svagheter kroppsligt som skapas av de starka behandlingarna. Jag hyllar oss för att vi är starka och inte ger upp hoppet. Hoppet om att vi ej går sönder. Hur ont det än gör. Hur svaga vi än kan känna oss . När vi når bottens djup kommer vi gudinnor upp starkare än någonsin. Och att vi är kvinnliga och lyser med bröst, utan bröst eller med ett bröst. Utan hår eller med hår.

Ensamma mammor

Beskrivning saknas.

Jag vill ge en varm kram till alla ensamstående mammor. Vi som bara har våra egna armar att ta hand om spädbarn som barn. Vi som kämpar med vardagen, läxor, hämtning , matlagning, blöjbyten, uppfostran och utmaningarna i barnens utveckling. Dess egna viljor. Att leda dom på rätt vägar som inte bara består av en digital fantasi värld. Vakna nätter och tidiga mornar.

Kanske har du ett barn, två eller fler . Oavsett så är det en sådan styrka i vad vi åstadkommer för våra barn. Att vi finner kraften i att klara av och göra så gott vi kan. För våra barns bästa. Och det är att inte glömma om det ibland faller tårar och du inte orkar. Vi är inte mer än människor. Att ge oss själva en kram eller två för det du ger. För ditt magiskt unika ljus. Du är en diamant <3

Inlägg du kanske gillar

Lämna en kommentar

* Genom att lämna en kommentar samtycker du också till att vi lagrar och publicerar den data du anger. Den som är ansvarig för behandling av uppgifterna är Anna Viresha Malm. Du har rätt att få registrerade personuppgifter utlämnade när du ber om dem, eller på begäran ändra felaktiga eller ofullständiga uppgifter. Du kan alltid dra tillbaka ditt samtycke och det gör du genom att kontakta mig för att bli borttagen ur databasen.