Red Party – 4 ever in our hearts ❤️

av Anna Viresha

Överväldigad av känslor sitter jag här med tårar av tacksamhet. Tårar av glädjerus och euforin som svävar inom mig. Nu har vi alla förevigat en otroligt unik upplevelse. Vi cirka hundra personer skapade denna kväll, tillsammans. Och det är värt allt. Den känslan kan vi nu bära med oss. Obeskrivlig. Historiskt.

Energin från gårdagens Red Pary sitter kvar och skapar en berusning. JA, detta kommer jag leva på länge. En berusning av denna generösa livsupplevelse. Från mig till er <3 Från er till mig.

Dessa ben kommer dansa igång festen

Vi skapade denna kväll – TILLSAMMANS 💕

Röda mattan låg och väntade på klackar och finskor som förväntansfull skulle ta sina steg in mot DEN festen. Festen som var i en perfekt magisk lokal, Orangeriet. Mitt i stadsparken och med sina höga 10 meter i tak kunde det inte bli bättre.

Skål och välkomna <3
Lisa Pilsmedh blixtrade på med sin passion för fotning – Se mer av henne på instagram <3

Fotografen stod redo att fota då välkomsbubblet kommit i dess hand. Bästa Gino dj:ade och fick folk att hamna i en skön avslappnad stämning.

So Much Love <3
VI GJORDE DET – WOW <3<3<3
Bara Vara Systrar <3
Vackra damer redo att sätta sig till bords
Upplägget av musiken vibrerade ut i hela stan – Tack bästa Gino för ett fins samarbete <3
Tusen tack för att jag kunde vara med er denna minnesrika kväll <3
10 långbord 100 gäster
Spontant – Sårbart – Stärkande & Levande

Till er från mitt hjärta

Festen öppnades upp med mitt inledande peppande tal. Med inspiration från en väns kommentar – Varför  gör du en sådan här storlagen och påkostad fest då du ”bara” fyller 45 år? Varför inte vänta till 50?

Jag svarade glatt – 50? Lever jag då ? Det är NU jag kan och framförallt vill få oss alla att tillsammans skapa en magisk kväll. Det är nu jag vill bjuda upp till livets vibrationer i våra kroppar. Och ge er alla ett minne för livet.

Här kan jag stå hela kvällen fniss.
LOVE YOU <3

Min önskan till alla gäster var att vara här ikväll med 110% närvaro i våra kroppars nu. Fundera inte på när kebaben stänger i natt. Eller om tröjan till morgondagens träningspass är ren eller hur gjorde jag med den.

Jag önskade att vi skulle dansa som att det var sista dagen i livet och släppa taget. Leva ut livets lustar i kroppens rytm till tonerna som pumpade ut genom högtalarna. Känna hur vi vibrerar. 

Pampigt och läckert från Blommerista på Österlånggatan i Borås

Från golv till tak

Jag delade även att jag legat med Post Covid och knappt kommit upp ur sängen 4 dagar tidigare. Krälande utan att kunna ta mig till ica. Sedan kom kriget, och börsen föll ännu mer. Jag föll med ner i energin som la sig som en skugga över världen.

Hur kunde jag lösa att stå här idag sprudlande och glittrande? Jo jag matade kroppen med positiva tankar, positiva känslor. Jag matade den så mkt så jag knappt behövde äta. Så nu står jag här idag. Idag lever jag och mår så jäkla bra. Med ett bröst.

Och det buskapet gick in i allas hjärtan. För, vi tillsammans skapade en kväll att minnas för evigt. Vi alla kändes som en. Sådan gemensam glädje då vi kunde sväva omkring på dansgolvet med några personer som aldrig korsat våra vägar tidigare. 

Rött rött och rött – en ljusets fest

Rosenkvartsen låg i sin lilla röda påse och väntade på att bli buren.

De röda detaljerna på bord. Mäktiga blomsterarrangemang. Ballongbuketter. Rök,eld och glitter kanoner.

Röda blixtrande lampor. Rosor på bord med de röda lyktorna som skapade ett varmt ljus. Gåvan till alla gäster, en rosenkvarts i en röd påse. Kärlek och ljus..

Fotoväggen med den röda sammeten. Proffsfotografen som skapade känslor på bild. 

Röda ljuslyktor, rosor, servetterna – genomtänkt i minsta detalj.
Ballongbuketterna svävade omkring med hurra hurra hurra feeling
Bukettens vackra vas med kärlekens blommor passade utmärkt och förhöjde känslan
89 st lyktor lyste upp – Rött naglack, röda smycke allt rött rött =)
Lugnet före stormen :p

FILMEN OM MIG

En film av min syster om mitt liv. Hjärtat värmde så det sved av kärlek och så mycket känslor. Känslorna som bubblade av tårar, sårbarhet, glädje och en otrolig tacksamhet. Älskar dig syster Sarah. Vilket otroligt arbete du lagt ner. Genomtänkt, roligt och allt var med. 

Så starkt. Film finns att se på tidigare inlägg
Finner inga ord om denna magiska film, min syster Dafnis hand kramades hårt <3

Uppträdandet väckte alla till liv

Efter en magisk vegansk buffe som överraskade många slog jag till med mitt uppträdande..En inre kraft exploderade ut som ett sken och allt var på ren spontan känsla. Med eld och lågor omkring mig smällde jag upp med Dansa i Neon. Glittret sprutade upp med röken på varsin sida om mig.

Jag hade räknat in exakt när nästa låt skulle ta över i högtalarna. Maniac fick komma och ta plats. Då vinkade jag även upp mina magiska systrar från Game Change Podcast. Jenny och Jessica sprudlade upp så laddade och spred sitt ljus och livsenergi. Kort efter maxade vi med Hum Hums tunga första dropp och fick med hela havet av människor i dansen. Sedan var det dans nonstop.

IM ALIVE
Livssprudlande energi av att LEVA
Lets go – All in – Tack fina systrar för en underbar dans <3
Elden slog lågor, glittrar flög och röken skapade magi
Jag satte ihop en magisk meny med smaker som överraskade många till glädje
Med Johan känns det tryggt <3
Gästerna minglar runt med ett leende som syns genom hela kroppen ut i lokalen.

Dans, lek och skratt. Vi lyfte taket och spred ut vår glädje så fler ville komma och delta. Detta var en otrolig kväll och ingen ville att den skulle ta slut. Ryktet spred för andra partysugna på stan och jag välkomnade även dom att få vara med och höja nivån. Festen fortsatte i Pallas till 05.

Ett bevis på att alla följt min önskning var att ingen hade tagit några kort, ingen hade ens haft en tanke på mobilerna.

Grattis Anna, ditt budskap gick hem och alla var i full närvaro av att njuta och följa med i det flow vi skapade. WOW.

Paket leken skapade många skratt och gemenskap.

Gästernas Kommentarer

En stämning som är svår att beskriva med ord. Den var kort och gott magisk. 

Rörande, generöst, starkt.

Din dans var underbar. Bäst. Har du verkligen inte övat koreografin innan?

Detta kommer vi aldrig glömma ANNA!!! Du påminde oss återigen att livet är nu .

Storslaget , bästa någonsin. Anna, du är otroligt driven som fixat allt detta. 

Sarahs film berörde oss på djupet. Den vill vi oxå få. (Från alla)

Stämningen var på topp. Såhär mycket har jag inte dansat på flera år. Genomtänkt och påkostat. ( Från ALLA)

Wow. Vilken fest. Vilken musik. Mäktigaste ever. Vilket röj.

Jag är så jäkla glad att jag gick. Känner mig piggare än någonsin. Naturligt och varmt härligt tal Anna. Du var som en liten uppiggande vacker fjäril som bara sprudlade. Din dans väckte oss alla till liv.

VI VILL HA MERA. HISTORISKT.

Hello Party

RED PARTY – FOREVER

Tusen tack för allt jobb <3

Kahhot dax med en grym frågesport om. mig hihi

Ni var min gåva och med er kom ett hav av gåvor
Alla gäster är inte med på alla kort <3

Känslorna bubblar

Känslan efter av att festen lever kvar. Min kropp dansar tillsammans med allt som bubblar inombords. Allt är okej och allt får ta plats. Tårar, tomhet, påfyllnad och så mycket kärlek.

Tänk att alla ni ville komma och vara här med mig och ge detta minne för livet i mitt hjärta. Och era egna. Vilken gåva.

Det betyder så otroligt mycket. Och det är det jag kommer ta med mig den dagen jag ligger på dödsbädden, En röd glittrande kväll mer er <3

TUSEN TACK alla som funnits vid min sida <3 ÄLSKAR ER!!!!!

TUSEN TACK JULIA- DU ÄR BÄST!!!!!!
Tack för att du hjälpte mig hela kvällen <3 Älskar dig <3
Mingel och dans, dans och dans
Dansshow – spontant . från mitt hjärta
Vinnarna av frågesporten <3
Rawfood dessert med massor av kärlek <3
Glad och skön stämning <3
Före – som ett litet barn på bästa julaftonen

TACKSAMT <3 NI ÄR FANTASTISKA

Efter tadaaaaaa överväldigad
Nästa storslagna Anna fest blir bok release fest oktober <3

Inlägg du kanske gillar

2 kommentarer

Jessica 6 mars, 2022 - 13:04

Jätte fin fest, så fint ordnat. Talet var så bra så tårarna föll. Det var årets fest 🪅🎉💃🏼❤️

Svara
Jessica 6 mars, 2022 - 13:06

Jätte fin fest, så fint ordnat. Talet var så bra, tårarna föll. Det var årets fest 🪅🎉💃🏼❤️

Svara

Lämna en kommentar

* Genom att lämna en kommentar samtycker du också till att vi lagrar och publicerar den data du anger. Den som är ansvarig för behandling av uppgifterna är Anna Viresha Malm. Du har rätt att få registrerade personuppgifter utlämnade när du ber om dem, eller på begäran ändra felaktiga eller ofullständiga uppgifter. Du kan alltid dra tillbaka ditt samtycke och det gör du genom att kontakta mig för att bli borttagen ur databasen.