Mer än kvinnan utan bröst.

Nu är den här. Jag håller den i min hand. Boken som vi alla kämpat med i ett år. Ett år av nakenhet, sårbarhet och skratt. Glädje gemenskap. Hurra för oss starka kvinnor som nu sprider vår visdom och sårbarhetens kraft till alla er. En bok för alla att läsa och stärkas av till att leva livet precis som vi är. Precis där vi är. YES WE DID IT!!!!

Kvinnlig sårbarhet – styrka
Vilken ära att få sprida mitt ljus i denna magiska bok.

Jag delar med mig av en vacker gåva – en daglig meditation för ny livsenergi. Namaste

Jag blev upptäckt av en stark och vacker kvinna. Vilken magi och vilka fyrverkerier vi skapar. Evigt tacksam för vår resa och våra steg vi tar . Tillsammans <3

Ta del av allas livsöden och köp boken redan idag . Boken kan beställas på https://angelicaamazonaweijland.com Vi stänger även en del av kostnaden till Bröstcancerförbundet.

Tack Lava Förlag för en vacker bok <3

Inlägg du kanske gillar

Lämna en kommentar

* Genom att lämna en kommentar samtycker du också till att vi lagrar och publicerar den data du anger. Den som är ansvarig för behandling av uppgifterna är Anna Viresha Malm. Du har rätt att få registrerade personuppgifter utlämnade när du ber om dem, eller på begäran ändra felaktiga eller ofullständiga uppgifter. Du kan alltid dra tillbaka ditt samtycke och det gör du genom att kontakta mig för att bli borttagen ur databasen.