22/2 skålar jag för 44 år

av Anna Viresha

Idag är det 44 år sedan jag föddes. 44 år av många resor. Både inombords och utombords. Jag har varit med om väldigt mycket i mitt liv. Drömlika upplevelser som en prinsessa i en vacker saga. Vibrerande kärlek & passion på olika nivåer. Med inslag av smärtsamma sjukdomar och hjärtesorg.

Tack för ännu ett år. Med framtiden framför mig & den energikick till livet jag har med mig. Just på grund av allt jag får gå igenom, i livets alla nyanser.

Bubblande kärleks känslor – till mig, för mig ….

En livsresa med gåvor och gåvor

Min tid här på jorden innefattar att jag ska vara med om mycket. Och en del minst sagt ovanliga händelser. Det ingår i min livsplan. Jag följer med på min resa och är öppen för det som kommer.

Det är när vi erfarat livskriser själva. Dykt ner i djupet av oss själva. Mött det som smärtar med tillit. Accepterat det som är. Vad det än är. Försonats och förlåtit allt och alla inombords.. Det är då vi når vårt glittrande ljus och värdefulla verktyg som inspirerar andra. Och med det våga leva i sanning utanför boxen med våran inre röst som vägvisare. Då skapas en livsenergi som får kroppen att jubla.

Jag älskar att sprida ljus i mörkrets alla hörn. Som stjärnstoft lämnas små och stora uppvaknanden längst mina steg.

Min kropp Min skatt

Jag hyllar mitt stora hjärta, drivkraft & inre styrka

Jag är stolt att få vara just i denna kroppen. Utan ett bröst.Med allt det innebär. Allt vi fått känna och gå igenom. All glädje och lyckorus. Sårbarheten. Tårar som smärtar. Tårar av kärlek .Tårar av skratt. Med mitt stora hjärta som vill alla väl på alla sätt. Alla.

Att jag vågar öppna upp mitt allra heligaste och stora hjärta. Känna hur jag sakta släpper in kärlekens ljus i mitt inre hus, min kärna. Våga öppna upp för den bubblande champagne passionens magi. Känslor som skapar pirrigt kärleksfullt bubbel. Äkta skratt & längtan. Fniss & bus. Som vid unika tillfällen vibrerar sådär extra hårt.

Skål för livets alla dagar

Jag har oavsett hur ont saker gjort eller hur djup reva hjärtat än fått, vågat släppa in igen. När livet visar dörren in till sann växande kärlek .. Och fortsätter livets resa. Med mig själv som chaufför. Omfamnad av min egna sanna kärlek . Mot nya livsavsnitt. Med kärlek till mig, dig och det som kommer.

Så skål för livet. För att jag får leva. Tack för att jag fick slå om från 43 till 44. Med framtiden framför mig & den energikick till livet jag har med mig. Just på grund av allt jag får gå igenom i livets alla nyanser.

Nu rockar vi loss och dansar vidare . KÄRLEK & LJUS

To love yourself it the biggest love.

Inlägg du kanske gillar

Lämna en kommentar

* Genom att lämna en kommentar samtycker du också till att vi lagrar och publicerar den data du anger. Den som är ansvarig för behandling av uppgifterna är Anna Viresha Malm. Du har rätt att få registrerade personuppgifter utlämnade när du ber om dem, eller på begäran ändra felaktiga eller ofullständiga uppgifter. Du kan alltid dra tillbaka ditt samtycke och det gör du genom att kontakta mig för att bli borttagen ur databasen.