Min identitet – Mitt jag

av Anna Viresha

Din identitet – Ditt du

Låt inte någon ta ifrån dig den inre friheten till att leva just ditt liv. Jag har skrivit om det tidigare. Vårat träd. Våra rötter som gör oss starka och hjälper oss att står kvar i vår egna kraft. Även då stormiga väder hägrar. Vårat inre träd som håller oss på vår alldeles egna livsväg. Den väg vi har framför oss på vår alldeles egna unika sprakande mark.

Marken som just du nu står på. Din mark för dina alldeles egna skor. Som du står på, springer på, vilar och går på.

Ingen ska styra våra skor

Låt ingen komma in och försöka ta sig ner i dina skor. Försöka ta riktning mot en väg som för dom känns bekväm och fyller dennes behov eller önskningar. Med sina fötter, inträngda i dina skor. Utan att ta hänsyn till våra innersta val. Få dig att snubbla och rubba den frihet du har rätt till.

Keep on going

Om vi inte håller våra skor som vi gått i alla dessa år på jorden kan vi tillslut falla. Kroppen säger stopp. Du orkar inte ens försöka gå längre. Borttappad. Att gå med ena benet åt ena hållet för att andras behov ska uppfyllas, så du inte får konsekvenser mot dig. Medans det andra dras åt andra hållet för att dina egna önskningar kallar. Du går itu. Dina grundvärderingar faller.

Just därför är det så viktigt. Att inte tappa bort dom gyllene skorna.

Skor kan mötas tillsammans eller gå åt varsitt håll. Eller samma håll parallelt längst vägen. Tillsammans stöttar man varandras livsval. Stöttar, lyssnar och finns. Egna åsikter och goda råd längst vägen är välkomna och vi finns kvar i en godhet.

Stå upp för sig själv. Grunda. Landa. - Framgångsbyrån STHLM
I do ❤️🧚‍♀️

Vi har alla rätt att gå våra olika vägar. På det sätt som känns rätt för just oss själva. Gamla som nya.

När du inte släpper in någon i dina skor. Då håller du din själ. Ditt jag. För att just du är du. 

Ditt Liv – Dina Vägar

Att respektera sig själv för det som är du. Det du – Jaget står för. I ditt starka träd med dina starka grenar och dess blad som lyser i de mest sprakande kulörer. Som håller vår alldeles egna unika individ. Det är en frihet som ger dig en kraft till att leva det livet som just du vill leva. Här och nu. Namaste

Inlägg du kanske gillar

4 kommentarer

Lisa Hallberg 23 september, 2021 - 17:19

Ja du är verkligen positiv och jag beundrar dig för det. Men när livet har behandlat dig illa är det inte alltid lätt att stå upp.
Stora kramar till dig och hoppas du kan ge mig en lösning att få sinnesro❤️😻🙏

Svara
Anna Viresha 1 oktober, 2021 - 07:56

Jag förstår känslan fina du. Det kan kännas så. Men det är också då vi når botten som vi kommer upp i ljuset igen. Längre upp än tidigare. Att hitta den acceptansen till att nu är det som det är. Se möjligheterna och vända på tanken till kraft <3 kram

Svara
Veronika 29 september, 2021 - 16:56

WORDS 💪 Det tar jag med mej, som ett mantra, in I nya livet. Från och med nu är skorna, som sitter på MINA fötter, bara mina ❤❤❤

Svara
Anna Viresha 1 oktober, 2021 - 07:55

Hej fina, det låter som en bra plan <3 Våra skor är värdefulla och endast våra <3

Svara

Lämna en kommentar

* Genom att lämna en kommentar samtycker du också till att vi lagrar och publicerar den data du anger. Den som är ansvarig för behandling av uppgifterna är Anna Viresha Malm. Du har rätt att få registrerade personuppgifter utlämnade när du ber om dem, eller på begäran ändra felaktiga eller ofullständiga uppgifter. Du kan alltid dra tillbaka ditt samtycke och det gör du genom att kontakta mig för att bli borttagen ur databasen.