Magic Malas

av Anna Viresha
Vacker ängel av sarahmalmart.se

Magic malas är fyllda av mystik och energi. En mala är min vän, min stöttning, mitt ankare och en hjälpande hand. Malan är med mitt inre väsen, min själ och hela mitt jag. En vägvisare till ljus och vibrationer.

 Jag har dagligen på mig en av mina malas. Det hänger en otroligt vacker samling i min garderob. De utsöndrar kraft och visdom. Den som jag tar på mig för dagen är den som jag just idag dras till. Det jag behöver extra stöttning med finns där och kallar på mig. 

Black Onyx – Heart Chakra – Feminine Power – Protection against negative energy
Moon Energy – Vit Agate

Madonna Madhus Malas

Just dessa Magic Malas är handgjorda med kärlek och Dharma på Bali. De är unika och knyts ihop endast av kvinnor.  Det är en kvinna som heter Madhu som designar unika ”Soul Jewelry”. 

För henne är vi själar som bor i ett tempel (vår kropp) och det är viktigt att vi smyckar vårt tempel-  och visar tacksamhet.  Varje Mala bär sin egen historia och vibration. Det är Malan som alltid väljer sin bärare.  Dessa Malor har också fått en välsignelse från en healer på Norra Bali. Tillsammans gör de en ceremoni. Varje Mala impregneras av ”magic”. Något obeskrivligt har skett och Malan vibrerar.

Malan är ett otroligt vackert verktyg för att bli den bästa versionen av sig själv- att följa sitt Dharma.  Sin väg. 

Kreativitet . Jordning – Fatimas Hand

Madonna Madhu. Hela Madhu är full av visdom och en kraft som speglar vår moder jord. Hon är sann och äkta. Vibrerande och kärleksfull. Att du kom in i mitt liv på Bara Vara blev en gåva på vägen. En gåva som stärkt mig och gett mig så mycket support och stöd genom dig och dina malas. Namaste. 

Du kan se hennes unika malas på Instagram Madonnamadhu där du även kan få vägledning för att möta den malan som kan hjälpa dig där du just nu befinner dig i livet. Låt magin börja <3

Happy Buddha . Strong vibration – Energy

Nu när malan  blivit unikt omhändertagen kan den börja sin resa föra att komma till rätt bärare. 

Det är alltid malan som väljer sin bärare. Den kallar på dig och du känner att det är något som väcks då dina ögon möter dess kraft och ljus. 

Att bära en mala ger vibration. Den ger support och öppnar upp för det som just den vill tillföra. 

Rudrakshan med röd gate och Cornelian . Attraktion, passion
Pure Beauty

Min senaste – En förtrollad trollslända

Min senaste mala är underbart unik. En trollslända. Trollsländans budskap är att du har en stor andlig gåva. Använd den. Min gåva till dig är att ha en stark intution. 

Trollsländan tog mitt hjärta med storm, en otrolig dragning kändes med en gång och får mig att lysa ännu mer. Hon sitter på gula och oranga Agata stenar, några är guldplaterade. Till följd av Rodrachka som är vår jordande sten. Malans boskap står för frihet, att våga flyga. Den ger lycka, självförtroende och mod. Skapar en inre dans och glädje. 

Happines cannot be traveled to, owned, earned, worn or consumed. Happines is the spiritual experience of living every minute with love grace and gratitude. 

Jag har en helt unik samling av Magic malas. De bara drogs till mig och jag till dom. Foton Anna Malm <3

Moon Stones & Fluorite
Rose Quartz ,The teacher of uncondition love
Black stones
Lava stones

Inlägg du kanske gillar

Lämna en kommentar

* Genom att lämna en kommentar samtycker du också till att vi lagrar och publicerar den data du anger. Den som är ansvarig för behandling av uppgifterna är Anna Viresha Malm. Du har rätt att få registrerade personuppgifter utlämnade när du ber om dem, eller på begäran ändra felaktiga eller ofullständiga uppgifter. Du kan alltid dra tillbaka ditt samtycke och det gör du genom att kontakta mig för att bli borttagen ur databasen.