Förlora aldrig ditt unika ljus

av Anna Viresha

Tappa inte bort ditt ljus. Din eld. Ditt unika du. Du med allt som ingår i dig. Fel som brister men kvar i ditt dominerande ljus. Någon annans mörker ska inte bli ditt mörker.

Hon står kvar – i sin kraft och i sitt unika ljus.

Mitt unika ljus  ❤️🧚‍♀️🌟

Jag har ett ljus som lyser starkt på min väg. Ett ljus som är jag. Anna. Mamma. Viresha. Ariel. Tingeling. Skogsfe. Ängel. Diamant. Skatt. Kärt barn har många namn. Jag är alla mina namn .

Och med mina olika jag så bär jag samma unika ljus. Som är med mig i mig. Som får min aura att spraka med stjärnstoft längst mina steg. 

Ett ljus jag inte vill tappa bort genom att gå vilse och inte se klart. Jag vill heller inte mitt ljus ska missbrukas av andra. Jag vill inte att någon ska ta bort min godhet och tro på mänskligheten längst min väg. Så andra inte kan ta del av den. Dom själar som väntar på mig och min inspiration längre fram.

Jag har en godhet som är jag. En godhet i att alltid tro det bästa i andra. Att vilja väl. Ge människor en chans i nya kläder. Jag dömer aldrig någon då vi alla har våra ryggsäckar på oss som har präglat oss till de vi är.

Mitt hjärta är större än mig själv

Jag är generös i att ge av mig själv och mina gåvor.  🌟

Gåvor av kunskap för en bättre hälsa. Gåvor som innehåller verktyg från mina kurser och inre resor. De veckor och månader som jag med mitt mod kämpat mig igenom.

Jag inspirerar i rökelser, oljor, pomander, böcker och magiska stenar. Hårprodukter, hudprodukter. Kost, superfoods, medicinal teer. Näringsterapi. Inredning dans och kläder. Hur vi kan tänka och agera i olika situationer för att må bättre själva och vara ett bättre jag. Den bästa versionen av oss själva. 

Jag är generös i att ge gåvor. Överraska med allt från kläder till produkter och resor med magiska hotellnätter. Jag lånar ut mina bilar till vänner som lyser av glädje att få ta del av euforin. 

Jag lånar ut mitt sommarställe till nära och kära. Så alla kan ta del av lugnets läkande plats. 

Jag vill att alla ska känna sig hemma hos mig och i min salong. Sovplatser, kläder för alla tillfällen lånas ut . Jag ger från mitt hjärta i kärlek och ljus.

Mitt ljus ska ingen släcka. Inte på något sätt. Det finns ingen brandbil i världen ens som kan komma och släcka det. Ifrån mig. För det är mitt ljus som jag har fått till att lysa så starkt. Längst hela mitt 44 åriga liv. Mitt ljus jag tänt av lärdomar, läxor, brutna programmeringar och kurser.

Genom att leva ett rent liv i kropp själ och sinne. Ett rent liv som aldrig vill någon illa. Med rena ord som lämnar min mun. Och där ingår först och främst mig själv. Så jag kommer fortsätta vara alla mina namn och förhoppningsvis lysa ännu mer den tid jag är kvar på jorden. Namaste  ❤️🧚‍♀️🌟

Inlägg du kanske gillar

2 kommentarer

Alma virander 2 november, 2021 - 14:42

Är du inte tillsammans med din kille längre?

Svara
Anna Viresha 4 november, 2021 - 14:24

Vem är det som undrar?..=)

Svara

Lämna en kommentar

* Genom att lämna en kommentar samtycker du också till att vi lagrar och publicerar den data du anger. Den som är ansvarig för behandling av uppgifterna är Anna Viresha Malm. Du har rätt att få registrerade personuppgifter utlämnade när du ber om dem, eller på begäran ändra felaktiga eller ofullständiga uppgifter. Du kan alltid dra tillbaka ditt samtycke och det gör du genom att kontakta mig för att bli borttagen ur databasen.