Jag säger inte farväl , vi kommer att ses igen

av Anna Viresha
Tai Pei Photo Shoot 2002

Att vissa ljus lämnar oss , att vissa ljus ska vidare. Att livet helt plötsligt känns så tungt och tomt. Att livet skakas och väcker oss med att sånt här som kan hända precis när som helst. Vilken sekund som helst. Det finns inget sen, senare .. Vi kan inte ta saker för givet , vi kan inte ta livet för givet. Vi kan inte nog poängtera att leva och leva igen . Du är en ängel som lämnat oss. Helt plötsligt är du borta och lämnar ett stort tomrum hos människor över hela världen. Saknaden är stor och hjärtan är krossade. Du är en stjärna på himmelen som lyser över oss med ditt starka sken . Du var en ängel med många gåvor att sprida. Saker känns plötsligt så oviktigt och samtidigt att finnas för varandra så viktigt …

För mig var Ted en ”gammal” kärlek som var väldigt stark. Den var passionerad och vild på minst sagt många sätt. Vi hade vårat karma. 

 Jag såg upp till dig som den stjärna du var. Alla ville ha dig och jag fick dig. Vi hade fester för asiater ihop, reste till Taiwan och upptäckte. Det var Ted som fick mig att vakna för den asiatiska kulturen , jag lärde mig massor. Om maten , seder, bröllop, språket , stjärnor , filmer , musik . Genom dig fick jag så många livsvänner. Vi fick erfara många saker på olika sätt under vår tid och minnena består. Då vi efter 3 år tillsammans gick skilda håll så har vi ändå alltid funnits  där för varandra . Att förlåta och tillåta sårbarheten tränga igenom för en fin vänskap.

Superstar

Du har alltid ställt upp och stöttat i alla väder. Du är en ängel som har spridit så mkt ljus i din väg för många på olika sätt. 

Du är en stjärna och kommer alltid vara. Då du sjöng Elton Johns ballad Can You Feel The Love Tonight i din vita kostym på min 25 års fest på Centro, tårar föll hos alla gäster då din röst tog våra hjärtan med storm. Vi kände alla kärleken strömma genom rummet . Eller då jag anmält dig i smyg till talangjakten och du sjöng så vackra toner som spreds ut över torget.  Stolt tjej till en stolt kille. Du skulle ju börja sjunga i Taiwan och hade alla förutsättningar . Den nya Andy Lau…Du var en konstnärssjäl. Du kunde bli precis allt du ville med dina gåvor. Din röst , dina idéer , din målartalang och skaparglädje. Du hade allt och du tog med dig många hjärtan på din väg i livet . För du var unik. En unik själ som stack ut, överraskade och gick din väg. Med charm , glans och ljus.

Du tog fram mei tecknet till min salong och supportade så jag kunde öppna min dröm. Du trodde på mig och fanns där.

Vi stod för bara nåt år sedan och klippte ihop och det var så kul att se hur nöjda killarna blev av dina klippningar.Du skulle ju komma och gästspela i juicebaren……

I Honour You

Det känns otroligt overkligt att du lämnat oss. Det fanns lixom så mycket kvar att säga som inte blev sagt. Att tårar runnit sedan jag talade med din familj tidigt i i söndags, tårar och rädsla av att detta verkligen var sant. Det är så svårt att ta in och jag har svårt att förstå. Jag och min familj samlades på söndagen för att tillsammans stötta och vara nära.

Tårar för att vakna och inse att, näää det är ingen dröm . Han är borta <3 Men i mitt hjärta är du alltid kvar och du finns med mig i varenda andetag.

Att nu efter min resa med cancern få ytterligare denna klocka att ringa till att tiden här är så liten. Våran tid på jorden är så värdefull. Gör det du vill , sprid din kärlek till så många du kan och ta vara på dina nära och kära. Säg saker idag som värmer innan det är för sent……Ljus tänds och ljus släcks . Vi ska alla en gång vägen gå och du var inte färdig här än… det var för tidigt min kära vän. Låter sorgen ta plats och tar en minut i taget. Jag känner med din familj och sänder ljus och kärlek <3

Jag vet att vi kommer mötas igen och jag vet att våra vägar korsas i nästa liv. Som min kära syster Sarah skrev : Vi Ses I Nagiala <3

 Woh ai nih

Inlägg du kanske gillar

6 kommentarer

Aghil 2 april, 2019 - 21:28

Tack Anna för de fina bilder o texten ?

Svara
Viresha 3 april, 2019 - 06:36

Hej fina du <3 Ja , Ted betyder och kommer alltid vara i mitt hjärta. Varm kram med ljus och kärlek till dig <3

Svara
Albana 7 april, 2019 - 09:44

Gud vännen jag beklagar sorgen av hela mitt hjärta?? må han vila i frid.. och du min vän ta hand om dig kramar i massor styrka och kärlek

Svara
Viresha 8 april, 2019 - 05:46

<3 Tack hjärtat <3

Svara
Dejan 6 april, 2019 - 08:58

Fint …

Svara
Viresha 8 april, 2019 - 05:46

<3

Svara

Lämna en kommentar

* Genom att lämna en kommentar samtycker du också till att vi lagrar och publicerar den data du anger. Den som är ansvarig för behandling av uppgifterna är Anna Viresha Malm. Du har rätt att få registrerade personuppgifter utlämnade när du ber om dem, eller på begäran ändra felaktiga eller ofullständiga uppgifter. Du kan alltid dra tillbaka ditt samtycke och det gör du genom att kontakta mig för att bli borttagen ur databasen.