Systramii – Auktoriserade Näringsterapeuter

av Anna Viresha

Jag är nu diplomerad Näringsterapeut & Hälsoterapeut . Wow vilken känsla av glädje och berusning dagen då jag fick mitt MVG resultat på mitt praktiska och teoretiska prov. Det är nu det börjar på riktigt.

Jag brinner för att hjälpa andra ,både medialt och med verktyg från alla mina inre resor. Och med mina livserfarenheter så detta var det perfekta komplementet till min verktygslåda.

Det som gjorde denna resa dubbelt upp var att min fantastiska syster Sarah var med. Nu kan vi tillsammans göra förändring. Vi kan hjälpa och ge tips till våra kunder på Systramii. Vi kan supporta varandra och dela. Det är magi , kärlek och jackpot.

Under 6 månader har vi intensivt pluggat och praktiserat. Lärt oss så mkt om kroppen . Det är en gåva att ha gått denna och få med mig så mkt mer kunskap om vår kropp med en holistisk helhetssyn. Vår kropp är verkligen unik . Jag kan nu se & förstå på ett djupare plan hur jag kan stötta klienter. Att läka och få balans. Detta gör vi genom att analysera ansikte och tunga samt med ett frågeformulär. Livet är för kort för att låta stress, fel kost, gifter mm påverka oss till ett icke fulländat liv. Små små steg till förändring kan göra så mycket för din hälsa. Många människor går idag runt och känner att livet är ok, det är såhär det skall vara. Men med dessa små förändringar kan du ta stegen mot att bli en super Woman/Man OCH den skillnaden förstår man först då man får tillbaka sin kraft på riktigt och det är häftigt. Då livskraften finns där till 100%.

Vi jobbar med att dela ut Johannas nycklar som klienten får ta del av och ha som delmål. Rening, näring , syrabas balans, minimera inflammationer ,vatten , motion , mental träning ,sömn , djupandning ,sol & luft.

Så vart gick vi denna fantastiska utbildning? På Holistic Health Academy https://www.holistichealthacademy.se För Johanna Bjurström som har en bred kunskap & visdom från sina egna resor och utbildningar. Jag har inspirerats in till mitt hjärta  av denna fantastiska kvinna och hon betyder massor för mig. Jag har sedan min cancer tagit egna hälso paket av Johanna och utan henne hade jag aldrig varit så stark i min kropp efter alla sjukdomar & mediciner som skapat obalans & svaga organ. Den stöttning jag fått både kroppsligt och mentalt parallellt med kursen <3 . Evigt tacksam och det känns tryggt att ha våra möten med jämna mellanrum.

Hela utbildningen är på distans med zoom möte en gång i veckan för att få svar på frågor mm vilket har kännas jättebra. Det har varit en så vacker grupp som skapat tillit och ljus. Av alla som deltog var vi 8 från Raw Life Education som gick kursen . Att följas åt och mötas igen var ren lycka.

Så vi har lärt oss:

Anatomi

Fysiologi

Näringslära

Cellsalter

Homeopatiska näringsmedel

Näringstillskott

Kost

Superfood

E ämnen

Gifter, kemikalier 

Motion

Mental hälsa & välbefinnande

Coaching

Analysmetoder

Vägledning

Marknadsföring

Entreprenörskap

Hurra för mig som ger mig så mycket samt Hurra för att vi nu kan hjälpa just dig ännu mer till en sundare livsstil och en bättre hälsa. Hurra för oss på Systramii som breddar vår kunskap och blir djupare medvetna medverktyg till ett liv fullt av kraft ,vitalitet och energi med glädje <3

Inlägg du kanske gillar

2 kommentarer

Katarina 11 juli, 2020 - 20:12

Hej!

Jag har mycket olika typer av ångest och oro. Jag fick höra att det kan bero på näringsbrist. Utreder ni sådant?

Svara
Anna Viresha 12 juli, 2020 - 18:42

Ja det är något vi kan titta på. Och det bästa är ju att ses eller ta det över Skype <3

Svara

Lämna en kommentar

* Genom att lämna en kommentar samtycker du också till att vi lagrar och publicerar den data du anger. Den som är ansvarig för behandling av uppgifterna är Anna Viresha Malm. Du har rätt att få registrerade personuppgifter utlämnade när du ber om dem, eller på begäran ändra felaktiga eller ofullständiga uppgifter. Du kan alltid dra tillbaka ditt samtycke och det gör du genom att kontakta mig för att bli borttagen ur databasen.