Inspiration till ett ljusare & rikare liv

Du är ljus och kärlek

Det är som att orden tagit slut…. Det är tyst. Tyst i sinnet tyst på tankar tyst tyst…och det när helt ok att vara i det. Känna och bara vara i tystnadens eko…Den är stillsam , den är vilsam.

Det enda som hörs är hjärtats vibrerande slag, slag , vibrationer. Slag för kärlek slag för minnen och för en vacker dag i farväl. Tungt och vackert på ett sårbart sätt…Fint att känna det som verkligen var även om det sved i hjärtat. Tunga tårar rann, kroppen skakar, mkt väcks och det blev så tydligt att du verkligen lämnat oss.

Kortet på dej , ditt leende och hur du tittade rakt in i själen. Du såg oss alla. Det var du . Som den vackra ängel du var.  Att känna och få vara nära de som håller dig kärt denna dag . Att se hur många som närvarande med sitt ljus och sin kärlek till dig , till oss alla…Att lyssna på tal, dikter, minnen , musik och se bilder på dig – om dig – för dig. Höra hur alla håller dig kärt djupt inne i sina hjärtan. Det värmer och berör djupt in i kroppen. Tillåta sig beröras. Att ta in men ändå inte förstå.

Vakna med klumpen som inte vill gå bort. Inte just nu . Så mkt tårar som finns och rinner ut som en droppande kran. De går inte stoppa hur hårt du än försöker skruva åt kranen. De vill ut, ner för mina kinder  och ut i intet. Tårar för saknad , sorg och kärlek. Tårar för de som sörjer. Tårar för ljus och kraft. Tårar för hopp .

En bedårande una i varmaste färgerna .Värmen omfamnar dig – den är med dig – Alltid <3

Det är sorgens tid. Sorgen efter att ha förlorat en vän , en kärlek. Vi alla sörjer på våra sätt och vi alla känner tomrum men som det sades igår: Sålänge vi har kvar dig i våra tankar så är du levande. Då är du med oss alla med våra stunder och minnen med dig. Jag lyssnar mkt på musiken , alla kinesiska låtar som är du. Och vi känner din närvaro , röst , rörelse utan att ha dig här fysiskt. Och det är en värdefull skatt i detta nu.

En ljus plats för dig – Den är din

När jag mediterade på en session för ngn vecka sedan fick jag ett budskap flera gånger som jag sen delade. Att det i sorgens tid är ok att vara glad också. Att kunna känna det utan att få dåligt samvete. Att få skratta och få utlopp för alla känslor. Att vi alla får tillåta glimtarna av ljus i sorgen . Välkomna allt. Och ja så är det. Jag vet att du vill att vi alla skall ha det bra. För det var du. Alla andra kom först. Jag vet att du vill se mig skratta och dansa. Le och sprida mitt ljus. Ja, I små små steg .. det får ta sin tid framåt och vi lever vidare. Jag lovar. Att kunna ta stegen och försöka se ljuset komma igenom de mörka molnen.. Din sol som lyser igenom så starkt och sprids ut över oss alla . Vi är alla ett – vi är alla kärlek

Du är en legend – Alltid älskad – Alltid i våra hjärtan  <3<3<3 

Vi ses …..<3

Dela det här:

4 reaktioner på ”Du är ljus och kärlek

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *