Jag missade tåget

av Anna Viresha

Ibland gör vi val med en grund uppfylld av rädsla. En rädsla som plötsligt lägger sig. Den behövde vara lite tid att accepteras och tittas på ❤️ En rädsla behöver inte alltid vara tecken på något negativt eller något som ska övervinnas. Det kan vara en känsla som vill visa att du inte ska gå den vägen. Känn in känslan och se vad just din rädsla handlar om.

När vi sedan blivit kompis med den och kan se på livsval med en annan blick kan det vara försent ..

Tåget har redan gått vidare och där står jag tittandes på perrongen med en klump i halsen.. En klump fylld av ord som tex, om jag , tänk om ….men vad hände ?

Jag ville ju eller nu sa mitt hjärta ja. Nu fick det plats att andas då lager på lager av rädsla försvunnit och skapat frihet.

Det är som att tiden inte räcker till för att få landa ibland.

Till att få utrymme att känna. 🙌

Då tar jag några eller massvis av djupa andetag. Sätter mig och blundar, ber. Jag ber att min väg till tåget och dess försvinnande ur min åsyn var meningen.

Stillsamt står jag kvar och väntar på nästa tåg – det kommer då det ska om så ännu bättre än det jag missade

Inlägg du kanske gillar

Lämna en kommentar

* Genom att lämna en kommentar samtycker du också till att vi lagrar och publicerar den data du anger. Den som är ansvarig för behandling av uppgifterna är Anna Viresha Malm. Du har rätt att få registrerade personuppgifter utlämnade när du ber om dem, eller på begäran ändra felaktiga eller ofullständiga uppgifter. Du kan alltid dra tillbaka ditt samtycke och det gör du genom att kontakta mig för att bli borttagen ur databasen.