2022 Rättvisans år

av Anna Viresha

Jag lämnar inte 2022 helt och hållet.

2022 blev ett år av glamourös glans och charm

Jag låter det som var vackert och lärorikt finnas kvar i mitt hjärta. Resten låter jag flyga iväg som en fågel till friheternas land. Jag bär det inte mera.

Allt som gynnade mig. Mörker jag mött för att lysa upp i samt själv växa med får vara kvar. Jag bevarar mitt ljus jag fyllt på mig själv med genom hela 2022. Allt det finns i mitt hjärta och tar ingen plats från det som nu skall komma. Det är som att fylla på en säck med alla dessa känslor och livsresor och ställa på en hylla med resterande sparade säckar.

Där ryms även minnen från de tre stora fester som jag spridit glädje och kärlek genom till hundratals människor. Jag bjöd på dans, uppträdanden och generösa handlingar. Fester som består och sparats i allas våra hjärtan.

Tid av timmar, dagar, kvällar, nätter. Allt skapade en färgstark tablebook. Wow jag gjorde det. En bokdröm med visdom och sårbar ärlighet fyller människors hem. Vackra mig – det är jag, det är du, det är vi! 

Jag tar med mig att jag för första gången i mitt liv stått upp för mig själv och orättvisor från hjärtat i en ny kraft. – Där jag kunde säga stopp och nej. Utan att det osar dåligt samvete i min mage. Den kraften håller jag nu hårt i 🙌 Och den följer med mig för resten av mina livsår framåt.

Vänner kommer och går, de sanna består 2023

Jag lärde mig att fortsätta inte ta något för givet. Då inte bara när det gäller vår tid här på jorden som friska individer. Utan att även människor kan försvinna från vår vänskapskrets. Band som ej gick att kontrollera var plötsligt uppbrutna.

Bekostnaden att säga ifrån mot respektlösa beteenden blev avslutade vänskapsband. Nya vänner har tagit dess plats och allt känns som det blev som ett skifte omkring mig. En vän som jag haft, så kärt i mitt hjärta under många år försvann från mitt liv till en annan kvinnas hjärta. En vänskap jag tårögt saknar och önskar jag tog vara på mer. Men vågen blev för ojämn och jag kunde inte ge allt som önskades. . Men acceptans att släppa taget och gå vidare med de vänner som står kvar oavsett vad som sker omkring oss. <3

Nu njuter jag vidare i nuets lyckorus och livsbrus.

Det väntas en ny säck som skall fyllas med nya spännande gåvor och det ser jag fram mot. Ett lugn för vad som väntar och ska mötas infinner sig i hela min kropp. Jag blandar och tar ett djupt andetag. Nu kör vi, jag är redo. Namaste.

Att vara i nuet ger mig glädje och berusning

Inlägg du kanske gillar

Lämna en kommentar

* Genom att lämna en kommentar samtycker du också till att vi lagrar och publicerar den data du anger. Den som är ansvarig för behandling av uppgifterna är Anna Viresha Malm. Du har rätt att få registrerade personuppgifter utlämnade när du ber om dem, eller på begäran ändra felaktiga eller ofullständiga uppgifter. Du kan alltid dra tillbaka ditt samtycke och det gör du genom att kontakta mig för att bli borttagen ur databasen.