Jag bjöd på ett glittrande shoppingkalas, för mina vänner & Jolina

av Anna Viresha
Systerskap…Fredrik är på ingång med gasen i botten <3

Där mina vänner som har det tufft fick handla loss och därigenom supporta  Jolina. Det blev tårar, kramar och åter kramar av förstummade chockade vänner som fick en dröm att bli sann. 

Från meditation till en sagolik ide

Vi kan alla stötta på olika sätt i denna tid. Med kärlek, ljus och goda tankar . Att försöka hjälpa och gynna varandra som företagare . Så gott vi kan, med våra resurser som finns för just oss, här och nu . Tillsammans för Borås.Jag vill tex så gärna stötta mina vänner på Jolina

Tack Moa för bra teamwork och dina gåvor inom mode

Under en meditation fick jag en ide . En ide som skapade en berusning av glädje i hela kroppen. Ett pirr och ett stort JA som vibrerade i mej hela natten. .Jag var som ett barn  innan julafton. Jag ska överraska mina vänner . Jag ska göra deras dröm sann. Den ska jag förverkliga .Och därigenom oxå sponsra och strecka ut en hjälpande hand till mina härliga vänner & grannar på Jolina. Som även min salong Pure Mei kan vara med på & Systramii. 

Systramii förbereder …

Jag är storkund på Jolina och har mer än jag behöver.

Nu fattas bara nio ovetande vänner som ska få handla massor

MEN, jag har vänner som drömmer om att handla där. I butiken som har det där  lilla extra unika plagget. Med en bra service och kvalite. Känna sig lite extra lyxiga och omhändertagna med ett avslappnat bemötande .. Och med det känna en annan sorts livsglädje med ett leende i hela kroppen. Det kommer på köpet.

Lugnet före stormen, snart ska det shoppas

Det är mina absolut närmsta  vänner som kämpar i sin vardag . Som har det tufft . Vänner som jag hjälper på olika sätt och håller nära mitt hjärta. Som ställt upp i mina sjukdomsresor och andra overkligt sanna resor. De finns där i alla väder .Som jag håller mig kärt och älskar som min familj. 

jag gjorde min magiska ide sann och bjöd på en glad överraskning för både Jolina & mina vänner. Med bästa fotografen Robin som bla fotar för Borås city,blev det dessa magiska bilder. På detta unika ordinära shopping kalas. Att få shoppa loss, inspireras och piggas upp med  ljus energi. 

Pure Mei , en naturlig frisör salong med massage i Borås

OCH wow vilken stund det blev. 

Tjejerna fick gå och bli stylade av Julia i salongen Pure Mei.  För att sedan samlas ovetandes, nyfikna och pirriga i juicebaren. Kände hur dom nästan exploderade av denna hemliga energi som byggts upp med fnitter och frågor. 

Ingen vet ännu vad som är själva överraskningen hihi

Tillsammans tågade 9 glada tjejer bort mot Pallas & Jolina. Där inne väntade ett buffé bord från vår juicebar Systramii. Så tjusigt som att det var gjort för butikens sfär. 

Min gåva till er för att ni är ni <3

Jag höll ett varmt tal för att visa min kärlek, vad dom betyder för mig. Och med det berätta varför vi var här. Själva överraskningen. Som skapade en mix av fyrverkerier och tystnad från de 9 mållöst chockade vännerna som just då stod framför mig. Tårar började rinna och de trodde knappt de hörde rätt. Att orden som kom ur min mun med kärlek in till deras öron verkligen var sanna. En overklighet som var svårt att ta in.

Så mycket glädje, magi och tårar av lycka

Jag kände i hela mig hur mycket detta verkligen betyder. För dom och för mig. Svårt att ens sätta ord på denna stund av kärlek som omsveptes i hela butiken. En dröm som det var svårt att tro var sann, som behövdes smälta och vakna i. Den euforin av glädje som sedan var med oss alla.

En stund att minnas i våra hjärtan
Älskar dig mamma

Att stötta åt olika väderstreck

Det, det är värt allt för mig och lite till. Som mitt enastående varma omtänksamma hjärta kan bjuda på. Att få ge det och pigga upp i just denna kris vi idag står i över hela världen. För det har jag möjlighet att göra. Stötta åt olika väderstreck och få solen att lysa mer för de jag håller kärt.

Fantastiska Moa gick sedan igenom butikens utbud och presenterade lite kort om varje märke. Både  hon och Ulle var helt underbara . Jag hjälpte till med att visa olika plagg. Jag kände sån glädje av det då har älskar alla kläderna de har.

Även Lollo & Linnea i systerbutiken fick hjälpa några att fylla påsar med det som länge varit en längtan till.

Vi somnade alla denna magiska dag med ett stort leende på läpparna. Fulla av skratt med en obeskrivlig energi, värme och gemenskapskänsla.

VI TILLSAMMANS <3

TACK alla på Jolina, Tack Dafni Anne Julia Mamma Alicia Fredrik Mia & Ulle för er . Och min syster Sarah, Malin & Lina som var sjuka gör er dröm sann senare <3

Anne fick en extra överraskning <3
Vårens sneakers
Julaftons känsla – Men att få välja sina egna paket
Tack Julia för att du är du <3
Tuffa och stilrena kläder – det finns något för ALLA
Systramii Toast lagat med kärlek

Inlägg du kanske gillar

5 kommentarer

Stefani 25 mars, 2020 - 22:23

Så fint gjort av dig?

Svara
Viresha 26 mars, 2020 - 19:36

Tack fina ? Det är en stor egenskap jag har – omtänksamhet och hjälpa andra så gott jag kan ???

Svara
Viresha 28 mars, 2020 - 05:45

Tack fina – det värmer i hjärtat ???

Svara
https://wiki506.buildtools.com 27 mars, 2020 - 02:49

Hello my loveɗ one! I want to say that this article iѕ amazing,
great written and include approximatеly all vital infos.
I would like to looк more postѕ like thiѕ. https://wiki506.buildtools.com/index.php/Wedding_Lehengas_A_Attire_To_Look_Different_On_The_Wedding_Day_Reception

Svara
Linda 27 mars, 2020 - 16:11

Så fint att ge tillbaka och samtidigt stötta på detta sätt ✨ Du är fantastisk ♥️

Svara

Lämna en kommentar

* Genom att lämna en kommentar samtycker du också till att vi lagrar och publicerar den data du anger. Den som är ansvarig för behandling av uppgifterna är Anna Viresha Malm. Du har rätt att få registrerade personuppgifter utlämnade när du ber om dem, eller på begäran ändra felaktiga eller ofullständiga uppgifter. Du kan alltid dra tillbaka ditt samtycke och det gör du genom att kontakta mig för att bli borttagen ur databasen.