Gratitude of life

av Anna Viresha

Tacksamhet. Det är ngt vi alla ska ha med oss . Att känna tacksamheten in i hela kroppen. Smaka på den,blunda och känna in. Att se vad vi har i våra liv och allt runt omkring. Idag lever många ett stressigt liv och glömmer av att stanna upp. Stanna upp och se vad vi har runt omkring oss. Mat på bordet, vänner , en säng att sova i,kläder, rent vatten att dricka ur kranen.

Under detta år som gått har jag kännt mkt tacksamhet trots de mörka moln som kommit in över min skinande sol. Att känna vad jag fått av allt , gåvor,mer  styrka och djupare närvaro i livet på ett djupare plan. Se vad som är viktigt & att leva livet fullt ut i kärlek med ett leende på läpparna. Mina böner är hörda då det nu kommer in ljus ljus ljus.

Sedan jag startade min salong har jag kämpat & kämpat. Men aldrig gett upp. Att vara egen företagare är många ggr tufft & det är mkt att tänka på runt omkring.Mkt mer än det som man bara ser d vi står & klipper. Men jag har aldrig gett upp salongen. För det är ju en av mina passioner. Och jag älskar min lokal & energi & alla kunder – möten . Livet har många ggr gett mig signaler då jag haft tankar på att sälja, signaler att att den ska vara kvar.  Och så har det blivit med hopp om att en dag kommer allt vända . Och det är nu. Ett överflöd av positiva saker kommer in i mitt liv. Möjlighet att öppna upp denna designade jordnära & ljusa juice bar. Att nu kunna designa salongen till samma stil. Och mkt mkt mer ….

Många undrar hur jag orkar eller ens får tid till allt. Jag avsätter varje dag tid för mig , att andas,meditera ,blunda och sträcka upp benen. Min vägg börjar bli sliten av mina hälars vila upp mot väggen. Att göra detta i en kvart varje dag motsvarar 4 timmars vila. Och såklart kosten, de gröna juicerna, mina tillskott, superfoods och eko eko eko mat.

De kvällar jag inte har mina barn tillbringar jag själv med mej och mitt varande. Jag har sakta smugit in i min mjuka varma cocon av att bara vara med mig själv. Skriver, tittar på en serie ,läser och promenerar med Prema. Restartar .

All ledig tid mellan bar & salongsjobb är så värdefullt. . Jag har ju börjat jobba lite smått i salongen vilket känns väldigt skönt. En lugn plats för avkoppling. Baren har gjort en raket start. Fullsittande luncher med många fika sugna härliga gäster. Vårt team sprider alla sån kärlek och glädje i ett lugnt flöde. Att vara i baren ger mig så mkt..Att få sprida min kunskap om kost , superfoods , självutvecking och verktyg till ett ljusare liv är fantastiskt. Att möta nya människor med nyfikenhet dagligen .Jag har alltid haft en passion av att baka rawfood smaskiga tårtor & annat.Att nu baka för att ge gäster dessa bakverk fyllda med nyttigheter och kärlek ökar min kreativitet & nya idéer kommer .

Alla möten är spännande och öppnar nya dörrar . Så den tacksamhet att få vara på 2 ställen  är energigivande. Men visst känns det i benen och min vänstra behandlade sida efter mkt stående & pressande ijuicemaskinen.Mkt massagebehandlingar och andra ompysslade saker står på menyn kommande v .På måndag ska jag börja hos min rehab-kordinator för verktyg till att stärka armen och komma tillbaka helt . Den är fortfarande svag. Att ens försöka göra en armhävning blir som en spaghetti variant som dessutom är överkokt. Mina positiva tankar kommer alltid in och tilliten till att all kommer bli bra. Allt är som det ska . Tack <3

Inlägg du kanske gillar

Lämna en kommentar

* Genom att lämna en kommentar samtycker du också till att vi lagrar och publicerar den data du anger. Den som är ansvarig för behandling av uppgifterna är Anna Viresha Malm. Du har rätt att få registrerade personuppgifter utlämnade när du ber om dem, eller på begäran ändra felaktiga eller ofullständiga uppgifter. Du kan alltid dra tillbaka ditt samtycke och det gör du genom att kontakta mig för att bli borttagen ur databasen.