I want good vibrations

av Anna Viresha

– Sometimes people have to be escorted from the VIP section of your life. To a regular seat – Why?

True Love True Friendship True respect

Det ska ge mer än ta

Vi ska vara glada i våra liv. Med dom människor vi har omkring oss. Okomplicerat busigt med tillit och en trygg bas. Vi kan utrycka vad vi uppskattar och vad vi önskar. Och vad vi vill få in i våra liv. Fyllas på och sprida energi till de som också ger tillbaka. Följa med i livets dans tillsammans eller parallellt hand i hand.

Men skapar det mer oro än fjärilar. Mer sårbara stunder än glädje? Saknar det tillit och en stabil grund i energierna? Går du runt och inser att den inre friden börjar röra sig åt fel håll? Med just den personen, vännen, partnern, kollegan?

Om inte människor i ditt liv kan se dig, ditt ljus och ditt hjärtas pulserande kraft. Om de inte tar vara på dig för den skatt du är. Med respekt. Om de gång på gång repar din diamant . Då är det dax att gå vidare. Att olika situationer tar mer än ger har vi INTE tid med. Livet är alldeles för kort för att inte domineras av det som ger good vibes. Saker kan alltid bli bättre men då får det ske i ljus längst vägen.

Håll ditt träd

Att stanna i sin kraft och inte låta grenarena trilla av. Kanske en faller..två. MEN du står kvar i din kraft. I ditt träd med din stora starka stam. INGEN ska ta det ifrån oss. Det spelar ingen roll hur människor försöker manipulera, förljuga, ge smicker som inte betyder något, säga en sak för att sedan göra tvärtom. Låt dom hålla på. Men inte med dig. Ditt träd ska stå stadigt med stadiga relationer. Okomplicerade och trygga relationer skapar så mycket mer härligt bubblande känslor. Ord som stämmer med handling. Ärlighet.

Vi ska inte låta våran trädgren falla för den som inte ser oss. Att uppskattas,uppvaktas och bli ömsesidigt bemötta för de unika individer vi är. Skatten med våra diamanter skall hållas och ges till dem som kan ta vara på den utan att ge repor. De som är tacksamma för att just du kom förbi i livet med ditt ljus och din visdom att sprida. Namaste

Integrating Your Own Power – Inspirations from the Spirit of the Trees and  the Elves – The Poetry of Your Soul

Inlägg du kanske gillar

2 kommentarer

Stefani Storm Aspenbrant 1 maj, 2021 - 20:38

Så vackert fina själ🙏🏽Tack för dessa magiska inspirerande Sanna ord❤️Kram!

Svara
Anna Viresha 2 maj, 2021 - 11:14

Tack för att du delar och läser <3

Svara

Lämna en kommentar

* Genom att lämna en kommentar samtycker du också till att vi lagrar och publicerar den data du anger. Den som är ansvarig för behandling av uppgifterna är Anna Viresha Malm. Du har rätt att få registrerade personuppgifter utlämnade när du ber om dem, eller på begäran ändra felaktiga eller ofullständiga uppgifter. Du kan alltid dra tillbaka ditt samtycke och det gör du genom att kontakta mig för att bli borttagen ur databasen.