Gränslöst – Konstutställning

av Anna Viresha

Vilken lycka, vilken eufori. Att tillsammans med andra unika konstnärer få dela denna speciella öppningsdag tillsammans. Olika stilar men ändå i samma anda. En vinst för alla att hamna på Bellmans Galler i på Söder i Stockholm.

Min upplevelse

När jag tagit mig igenom ett hav av marathon kämpande själar, värmen som gassar på, kullerstenarnas uppförsbacke gav motionen en dos så såg jag äntligen mitt mål. En mysig ljus lokal fylld med härlig energi av alla konstnärer. Wow så vackert och magiskt. Tavlor i alla dess storlekar och utföranden nådde min sikt. Färger i olika nyanser och blandningar skapade det där lilla extra.

Jag föll direkt för 3 tavlor och två blev mina. Den tredje ska jag landa i mjukt. Jag vet att jag vill ha den men mina väggar har ingen plats för mer kost hemma. Att köpa ett sådant vackert mästerverk känns väldigt synd om det inte får pryda en vägg och synas. Synas med sin energi, sitt budskap som just du eller jag tolkar på mitt, vårt sätt.

En stolt storasyster

Min syster lyste av stolthet. Ja hon ska vara mer än stolt. Jag är stolt. Över min lillasysters framsteg och utveckling som tagit henne dit hon är idag. Viken häftig upplevelse. Den kan vi leva på länge <3

Våga stå naken och öppna upp hjärtat för kärlek till dig själv och andra. Låt dig blomma ut tillsammans med kärleken från en annan blomstrande själ.
Helgens gäng – Goda vänner med glädje och skratt

Vackert så vackert. Tolkningar av blandade känslor och budskap börjar ta plats. Låt fantasin få leva ut och njut av magin.

Ha inte för bråttom. Men våga gå på nya livsvägar och möta nytt ljus
Längtan
Vi två. Tillsammans försvinner vi bort i en lustfylld dans och glömmer tid och rum. Allt vi har är nu
Denna kärleksfulla, sårbara tavla blev min.
Även denna passionerande och eldiga tavla.
Frihet, allt är möjligt =)
Pånyttfödelse, ut med det gamla och ge plats åt det nya som vill blomma ut i ett flöde av livfullhet och nyfikenhet.
Jag tar in det livet vill ge och följer med på vägen, tillit.
Hela glada gänget.
Stolt syster <3
Tack för en fin stund och tack för att ni sprider ert ljus och visdom på våra väggar <3

Inlägg du kanske gillar

2 kommentarer

Sofia Romedahl 13 juni, 2022 - 14:32

Åh så härligt att få läsa din upplevelse! Och vilken ära att just mina konstverk fick vara med på din blogg! Det värmer hjärtat att du kände så för dem och jag blir så berörd av dina vackra tolkningar. Tack för att du var med oss denna fina dag, jag är glad att jag fick träffa dig, och superglad att ha lärt känna din fina syster! Hoppas vi ses framöver! Kram

Svara
Anna Viresha 19 juni, 2022 - 09:27

Hej fina. Så vackert möte. Och jag tror absolut vi kommer ses igen =) Jag har min bokfest 22710 tex om du vill komma <3 Kram Anna

Svara

Lämna en kommentar

* Genom att lämna en kommentar samtycker du också till att vi lagrar och publicerar den data du anger. Den som är ansvarig för behandling av uppgifterna är Anna Viresha Malm. Du har rätt att få registrerade personuppgifter utlämnade när du ber om dem, eller på begäran ändra felaktiga eller ofullständiga uppgifter. Du kan alltid dra tillbaka ditt samtycke och det gör du genom att kontakta mig för att bli borttagen ur databasen.