Bokens målgång närmar sig

av Anna Viresha
Det börjar närma sig slutet och början på nästa kapitel i bokresan <3

Tänk att jag själv tog tag i min dröm och gjorde den verklig. Den går att ta på. Och med den kommer jag kunna väcka många själar till livets dans med min visdom.

Vilket enorm arbete – grymt jobbat – nu firar vi vidare

Sju veckors intensiv redigering. Fem av dessa med Textvärt Michaela Gester. Hon är examinerad språkkonsult och expert på  text och kommunikation. Hennes passion som redaktör och korrekturläsare märks tydligt i vårt vackra och lärorika samarbete. Hälften av all text är sparad och lagd åt sidan. Rubriker satta, bilder inskrivna. Vi har läst och kämpat. Läst och läst så mycket. Jag tröttnar aldrig på mina ord. Varje vända har varit lika spännande med nya kommentarer och vägar att mötas så det blir så bra som det bara går.

Glädjande tankar och tålamod är mitt ankare

Vi har tillsammans skapat fram en känslofylld, viktig och intressant bok full av visdom.

Jag har masserat min hårbotten åtskilda gånger av funderingar hur, vad, vilket jag skall stryka. Mitt hår har blivit längre av den ökade blodcirkulationen hihi. Jag har suttit vid dator tills ögonen sagt stopp sena kvällar. Mina barn har varit kärleksfullt förstående och vi tillsammans har hittat en balans i bokens stunder. Hurra för dom och hurra för oss.

Att skriva en bok är mer jobb än jag kan ana men vad roligt det är och vilken glöd jag känner. Nu är det bildsättning kvar och korrekturläsning sen så bär det av mot tryckeriet.

Alla kort blir magiska och jag är evigt tacksam av att universum visade vägen till mina fotografer och speciellt Tim Kristiansson som tagit mestadels av bilderna.

Varbergs läkande plats gav mig extra kraft och energi

Tack igen bästa Michaela Gester på Textvärt.se

Inlägg du kanske gillar

Lämna en kommentar

* Genom att lämna en kommentar samtycker du också till att vi lagrar och publicerar den data du anger. Den som är ansvarig för behandling av uppgifterna är Anna Viresha Malm. Du har rätt att få registrerade personuppgifter utlämnade när du ber om dem, eller på begäran ändra felaktiga eller ofullständiga uppgifter. Du kan alltid dra tillbaka ditt samtycke och det gör du genom att kontakta mig för att bli borttagen ur databasen.