If it fells good, do it

av Anna Viresha

I did =) ¨Dj Viresha

När något känns sådär kicklande skönt eller pirrigt. Kanske lite läskigt blandat med glädjande hjärtslag. DÅ är det rätt. Då är det absolut rätt. Var inte rädd och börja tveka på känna. Ta inte fram vindskyddet för att försöka vända dig i annan riktning.

Följ med vindens susande magi och se vart det landar. Om vi inte testar att följa våra good vibes känslor så kan vi aldrig veta vart det slutar. Eller vilka nya vägar just den känslans vind tog oss på. Nya äventyr och nya möjligheter.

Hurra för positiva känslor som tar oss svävandes framåt.

Jag tog steget att börja på Star Dj. Privata lektioner gav mig en närvaro och en ny inblick i muskens värld. Varje gång jag sätter mig och jobbar med musik eller mixar in en tape är känslan i kroppen lyrisk. Den är upphetsande och spännande. Och då är det rätt.

Jag gjorde det, jag vågade följa min känsla att skicka iväg det där mailet för 1,5 år sedan till Star Dj utan att veta vart det skulle bära av. Jag susar fortfarande på vinden och allt är möjligt. Testa, jag lovar att det inte kan bli fel. Om inte annat har du med dig nya kunskaper och nya erfarenheter i din alldeles unika och egna verktygslåda.

Kram på er.

Inlägg du kanske gillar

Lämna en kommentar

* Genom att lämna en kommentar samtycker du också till att vi lagrar och publicerar den data du anger. Den som är ansvarig för behandling av uppgifterna är Anna Viresha Malm. Du har rätt att få registrerade personuppgifter utlämnade när du ber om dem, eller på begäran ändra felaktiga eller ofullständiga uppgifter. Du kan alltid dra tillbaka ditt samtycke och det gör du genom att kontakta mig för att bli borttagen ur databasen.