Never Lose Hope

av Anna Viresha

Because you never now what wonderful things tomorrow could bring your way.

Jag strålar med solens sken. Jag vibrerar av min livsenergi till att få vara här och att få vara jag

Saker händer, saker sker. Livet kan ta en plötslig vändning. Vardagen blir inte sig lik. Din trygga uppbyggda struktur får sig en törn. Det bryts av en bit av din trygga plattform. Plötsligt står du där med biten i handen. Tittandes och förundrandes över den nakenhet som träder fram i att saker inte blev som du tänkt. En nakenhet i sårbarhet. En sårbarhet som blir en enorm styrka. Vad hände?

Allt kanske hände. Precis allt som du som mest önskade skulle hålla. Få dig att hålla ihop. Nämligen dig själv. Du tappade hoppet för en stund.

När vi plötsligt slungas iväg och står med biten i handen. Kanske biten inte passar in igen. Då kan det vara fint att acceptera det som är och lägga den åt sidan. Med sitt innehåll. Den har gjort sitt och tiden har varit. Tiden har passerat och är förbi. Det kan vara med dig . Det kanske syns på din kropp eller känns i ditt hjärta. Men ditt fokus ska vidare och möta en ny livsbit som ska ta den lediga platsen.

Livet händer. Hur ont det än gör och hur många frågetecken du än får till dig av plötsliga händelser. Livet visar vägen och nya stigar som skall få känna dina unika skor. Skorna som sakta ska ta dig fram och trycka ner sina första fotriktiga märken. Alla frågetecken kommer få sitt svar. Så småningom. På den nya stigen. Fortsätt att gå. Steg för steg, mjukt och lugnt. Framåt.

Ingen fotobeskrivning tillgänglig.
Vi läker, släpper taget så gott det går och går vidare.

Ge inte upp. Blås inte ut ditt inre ljus

På nya vägar kan du se mer framåt än bakåt. Vi kan aldrig ändra en millimeter på dåtiden. Inte få saker som hänt ogjorda. Vi kan inte rädda oss själva från en sjukdom på en kort tid. Få dens resa i dig ogjord. Den är där. Den vill säga något.

Vi behöver ge oss själva utrymme att andas då svåra saker som gav alla möjliga känslor visar sig. De behöver få ta plats och tid för att sedan mjukt försvinna som ett sagolikt moln på himlen. Moln som möter horisonten, moln som suddas ut. Men består som ett vackert minne fullt av en gåva av kraft och nya verktyg.

Vi har ingen aning vad livet har planerat för oss . Varför vi ibland väljer att ta beslut som kan göra ont men ändå är så rätt. Det är när vi släpper det gamla som inte gynnar oss mera nya mirakel kan komma och få ta plats. Nya möten, ny läkning, djupare förståelse och nya insikter. Sålänge vi vågar ta nya steg och har hoppets kraft insvept i hela vår kropp är allt möjligt.

Mitt hopp är med mig då jag vaknar, somnar och bara är. Hoppet om drömmar och hoppet att något spännande är på väg in. Något nytt och kryddstarkt. En ny era, nya kapitel och nya blad. Jag tonar in och känner det i hela kroppen. Allt händer nu, och sen.

Två veckor till sedan ska mitt manus in. Hoppet om att jag ska väcka många själar med min bok. Tron till att allt kommer gå bra på vägen. Den är med mig varje dag.

Hoppet för att jag håller mig frisk och stark som den energisprakande kvinna jag är. Som vill ALLA väl. Att jag håller. Namaste

تويتر \ Zainab على تويتر: "Never Lose Hope The Best Is Yet To Come Always  Work Hard #medicalstudent #quotes #life #success #workhard #hope #study  https://t.co/a6viCiHHCp"

Inlägg du kanske gillar

Lämna en kommentar

* Genom att lämna en kommentar samtycker du också till att vi lagrar och publicerar den data du anger. Den som är ansvarig för behandling av uppgifterna är Anna Viresha Malm. Du har rätt att få registrerade personuppgifter utlämnade när du ber om dem, eller på begäran ändra felaktiga eller ofullständiga uppgifter. Du kan alltid dra tillbaka ditt samtycke och det gör du genom att kontakta mig för att bli borttagen ur databasen.