Livets berg och dalbana

av Anna Viresha

Jag njuter i nuet , njuter och tar in det som livet vill ge mig just nu . Livet kan ibland kännas som en berg & dalbana . En berg & dalbana av känlslorus som sköljer igenom dig. Att möta och lära sig av allt som kommer i sin väg. Människorna, utmaningarna och känslorna. Det som bubblar och översvämmar mig med ljus, passion och skratt. Och ibland tar färden mig in i en mörk tunnel…. tunnel av rädslor. Rädslor jag möter och åker igenom, hur brant backen än är, hur mkt det än kittlar eller gör ont i mig. Då kommer jag igenom till solen igen..

Att ena dagen vara helt upprymd av kärlek för att i nästa sekund mötas av rädslor…rädslor och osäkerhet som kommer ut i tårar. Tårar från hjärtat.. Tårar av att gå in i gamla cirklar, gamla mönster som känns trygga. Det sliter sönder mig. Om det får mig, om det tar över mig. Det kan ta en bit av mig, men det får inte allt. .. .Jag ser det och känner det. Men låter tårarna skölja igenom .Tårarna som kan kännas tunga , sköra , vackra , som läker oss. Tar tillbaka biten som togs ifrån mig och blir hel igen..och igen och igen.

Hur du vaknar dagen efter helt uttömd på det som igår kändes så hopplöst . Hopplöstheten som vändes till mera lärdom. Lärdom om att påminnas att jag har alla svar inom mig. Att osäkerheterna inte tar över .Men kan komma och hälsa på ibland i perforin. 

Att jag fortsätter dagen i min åktur som landar i att få skratta mer på en kväll än du gjort på veckor. Det äkta bubblande skrattet som för tårarna att falla mer och mer. Som inte vill sluta falla och svämmar över. På ett annat sätt än kvällen innan , tårar av en annan livfullhet…Men  lika äkta , lika värdefulla..  Lika levande. Från hjärtat…

Gråt – skratt – skratt – gråt. Samma magmuskler, samma men ändå så olika. 

Vi vet aldrig vad livet vill ge oss, vad livet vill visa oss.

Hur vissa val , just den kvällen ,den dagen , den stunden ,tar oss vidare och upp igen. Lyfter oss upp bland de svävande molnens passion. Upp i livets berusning . Att känna det där stora ordet : Wow!! Jag har så många möjligheter som tar mig fram, genom att ha tilliten till det som kommer . Tilliten till bergbanans vagn som jag sätter mig i just då med nya vägar, varje dag.

Med verktygen att se , att känna . Sätta sig på sin egna piedestal och titta med andra ögon då det kommer oväntade loopar på färden. Att se att jag är värd allt och lite till av det bästa. Och det är för att jag är jag och jag.

Så mina rötter fortsätter att hålla mig stadigt i stormens vindar & lyser upp även regniga dagar. Med rätt näring växer vi mer och mer för varje dag. 

Jag med min inre styrka ..jag med mig ….

Inlägg du kanske gillar

2 kommentarer

Shila shekari 20 juli, 2019 - 15:50

Så fint skriver vackra Anna❤️ Skönt att nån påminner en om detta när man behöver det som mest ?

Svara
Viresha 21 juli, 2019 - 08:11

Tack hjärtat <3 Ja vi behöver alltid dessa påminnelser så känns fint att dela. Massa kramar med kärlek <3

Svara

Lämna en kommentar

* Genom att lämna en kommentar samtycker du också till att vi lagrar och publicerar den data du anger. Den som är ansvarig för behandling av uppgifterna är Anna Viresha Malm. Du har rätt att få registrerade personuppgifter utlämnade när du ber om dem, eller på begäran ändra felaktiga eller ofullständiga uppgifter. Du kan alltid dra tillbaka ditt samtycke och det gör du genom att kontakta mig för att bli borttagen ur databasen.