Inspiration till ett ljusare & rikare liv

Livets berg och dalbana

Jag njuter i nuet , njuter och tar in det som livet vill ge mig just nu . Livet kan ibland kännas som en berg & dalbana . En berg & dalbana av känlslorus som sköljer igenom dig. Att möta och lära sig av allt som kommer i sin väg. Människorna, utmaningarna och känslorna. Det som bubblar och översvämmar mig med ljus, passion och skratt. Och ibland tar färden mig in i en mörk tunnel…. tunnel av rädslor. Rädslor jag möter och åker igenom, hur brant backen än är, hur mkt det än kittlar eller gör ont i mig. Då kommer jag igenom till solen igen..

Att ena dagen vara helt upprymd av kärlek för att i nästa sekund mötas av rädslor…rädslor och osäkerhet som kommer ut i tårar. Tårar från hjärtat.. Tårar av att gå in i gamla cirklar, gamla mönster som känns trygga. Det sliter sönder mig. Om det får mig, om det tar över mig. Det kan ta en bit av mig, men det får inte allt. .. .Jag ser det och känner det. Men låter tårarna skölja igenom .Tårarna som kan kännas tunga , sköra , vackra , som läker oss. Tar tillbaka biten som togs ifrån mig och blir hel igen..och igen och igen.

Hur du vaknar dagen efter helt uttömd på det som igår kändes så hopplöst . Hopplöstheten som vändes till mera lärdom. Lärdom om att påminnas att jag har alla svar inom mig. Att osäkerheterna inte tar över .Men kan komma och hälsa på ibland i perforin. 

Att jag fortsätter dagen i min åktur som landar i att få skratta mer på en kväll än du gjort på veckor. Det äkta bubblande skrattet som för tårarna att falla mer och mer. Som inte vill sluta falla och svämmar över. På ett annat sätt än kvällen innan , tårar av en annan livfullhet…Men  lika äkta , lika värdefulla..  Lika levande. Från hjärtat…

Gråt – skratt – skratt – gråt. Samma magmuskler, samma men ändå så olika. 

Vi vet aldrig vad livet vill ge oss, vad livet vill visa oss.

Hur vissa val , just den kvällen ,den dagen , den stunden ,tar oss vidare och upp igen. Lyfter oss upp bland de svävande molnens passion. Upp i livets berusning . Att känna det där stora ordet : Wow!! Jag har så många möjligheter som tar mig fram, genom att ha tilliten till det som kommer . Tilliten till bergbanans vagn som jag sätter mig i just då med nya vägar, varje dag.

Med verktygen att se , att känna . Sätta sig på sin egna piedestal och titta med andra ögon då det kommer oväntade loopar på färden. Att se att jag är värd allt och lite till av det bästa. Och det är för att jag är jag och jag.

Så mina rötter fortsätter att hålla mig stadigt i stormens vindar & lyser upp även regniga dagar. Med rätt näring växer vi mer och mer för varje dag. 

Jag med min inre styrka ..jag med mig ….

Dela det här:

2 reaktioner på ”Livets berg och dalbana

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *