DJ PREMIÄREN BLEV SUCCE

av Anna Viresha

Känslan när man ska sova och hela kroppen bubblar av lycka. Läpparna kan ej sluta le 😛 En nervös vecka kom äntligen till sin verklighet. Det var dags att få visa mina kunskaper efter 1,5 års träning. Jag var så glad så det bubblade i hela kroppen av lycka.

Det blev succé 🤩 Gäster, killar som tjejer kom fram en efter en med beröm och frågor om jag ofta spelar här.

Lugnet före stormen. På en kväll tar dom in ca 550 personer.

Vilken musik 😍 Vi hade ej förväntat oss detta i Borås och ägarna var mer än nöjda 🎉 Jag fick till och men en hög med killar som stod och glittrade i ögonen av min musik och dans. Folk ville h mitt namn och var så nyfikna med ett avsittande leende.

Att le och bjuda på mig själv och spela musik som skapar nostalgi, dans, skratt och en skön känsla är min melodi.

Jag är så stolt 😍💃

Vi ses igen 15/12 på Bowlers Borås 21-00

Tack. min kära vän för att du stöttade, fotade, filmade och tog kort på mig under denna premiärhelg. Och att du spred din glada energi med oss. Love <3

Inlägg du kanske gillar

Lämna en kommentar

* Genom att lämna en kommentar samtycker du också till att vi lagrar och publicerar den data du anger. Den som är ansvarig för behandling av uppgifterna är Anna Viresha Malm. Du har rätt att få registrerade personuppgifter utlämnade när du ber om dem, eller på begäran ändra felaktiga eller ofullständiga uppgifter. Du kan alltid dra tillbaka ditt samtycke och det gör du genom att kontakta mig för att bli borttagen ur databasen.